Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2008, 23:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus:0 Torino:0

Torino'da gol yoktu: 0-0

Serie A'da 25. Hafta, Torino derbisi ile start alırken, Juventus, sahasında konuk ettiği Torino ile golsüz berabere kaldı.
sefertas.com'un sponsorluğunda Sporx TV'den canlı yayınlanan karşılaşmada, karşılıklı gol pozisyonları yaşanırken, golsüz eşitsizlik bozulmadı.
Mücadelenin en önemli pozisyonunda, dakikalar 62'yi gösterirken Nedved'in kullandığı serbest vuruşta, del Piero yaptığı vuruşla, topu filelerle buluştururken hakemin kararı ofsayttı.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında, Comotto ile ikili mücadelenin ardından, Juventus'ta Pavel Nedved kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Bianconeri, hasta olan gol silahı David Trezeguet ve cezalı durumdaki Cristiano Zanetti'den yoksun mücadele ederken, Portekizli savunma oyuncusu Jorge Andrade da dizindeki sakatlığından dolayı takımdaki yerini alamadı. Torino ise bu önemli mücadeleye, tam kadro hazır olarak çıkarken, Alvaro Recoba beklenenin dışında ilk 11'deydi.
Serie A'da Çarşamba günü lider Inter, sahasında AS Roma'yı konuk etmeye hazırlanırken, bu mücadeleleyi de, sefertas.com'un sponsorluğunda Sporx TV'den saat 21:30'dan itibaren canlı takip edebilirsiniz.
Serie A'da Çarşamba gününün programı: Fiorentina - Livorno 21:30
Atalanta - Sampdoria 21:30
Inter - AS Roma 21:30
Parma - Udinese 21:30
Lazio - Reggina 21:30
Genoa - Napoli 21:30
Palermo - Empoli 21:30
Siena - Cagliari 21:30
Catania - AC Milan 21:30
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla