Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2008, 00:30   #1
Sercanbjk
 
Sercanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yakışmadı Kazım Kanat

Beşiktaş`lılığı ile bilinen,Beşiktaş ilkelerine sahip çıkan,zamanında semtte oturmuş,Beşiktaş kongre üyesi Kazım Kanat. Dün bir radyo programında yönetimimizin gösterdiği projelere,güldürmeyin beni kandırmayın milleti diyerek inanmadığını söyledi.Ayrıca kendi inanmadığı bir şeye inananlarında inanmamasını söyledi. Stadın temelinin kesinlikle Mayıs ayında atılamayacağını,bu işlerin öyle kolay olmadığını söyledi.

Kendisine aslında inanırım severim,ama olmuyor Kazım abi. Yönetimin bu güne kadar yapmış olduklarını tavsip etmemekle beraber kesinlikle beyenmediğimi,söyleye bilirim.Hatta bu projeleri Yıldırım Demirören değil başka bir yönetim kurulu hayata geçirsin bunu bile istiyorum,tepki koymak adınada genel mali kurula da gelmediğinizi söylediniz,haklısınız. Ancak bu projeler Yıldırım Demirören`nin değil Beşiktaş`ın projeleri.

Stad projesini TFF başkanı Hasan Doğan,spor bakanımız onayladı ve kararlaştırıldı.Bunları kendileri açıkladılar,başkanımız Demirören`de bunu kongre üyeleriyle paylaştı. İnönü`ye dokunmayın demekle,yalan söylüyorlar inanmayın demekle,milyonlarca Beşiktaş taraftarının kafasını lütfen karıştırmayın.Proje Mayısta başlamazda Temmuz`da başlar ama olacak bu kesin. Diğer projelerimizde ortada,sevgili Kazım Kanat`tan yönetim eleştirisi uğruna Beşiktaş`ın geleceği olan projelere sahip çıkmasını,aynı şeyi tüm Beşiktaş`lılardan beklediğimizi söylemek istiyorum. Beşiktaş`a bu güne kadar sahip çıkmadınız hiç olmazsa bu günden sonra sahip çıkın. Yönetimi beyenmiyorsanız,çıkın kürsüde konuşun,milyonlarca Beşiktaş taraftarının boş yere midesini bulandırmayın.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Sercanbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla