Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2008, 09:35   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüya stada tam puan

Temelinin mayıs ayında atılması ve 1,5 yılda tamamlanması planlanan yeni stat, Beşiktaş camiasında büyük beğeni topladı. Tek sorun ise bu süre içinde maçların uzak ve küçük statlarda oynanacak olması.
27.2.2008



Taraftarlar tartışıyor
Başkan Yıldırım Demirören’in mali genel kurul toplantısında detaylarını açıkladığı yeni stat projesi, Siyah-Beyazlı camiada büyük ilgi ve heyecan uyandırdı. Projeyi çok beğenen Siyah-Beyazlılar, taraftar sitelerinde de konuyu enine boyuna tartışmaya başladı. Genelde beğenilen proje için en büyük endişe, inşaatın süreceği 1,5 yıl süre boyunca maçların oynanması düşünülen Zeytinburnu ve Kasımpaşa statlarının düşük kapasitesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı’nın da merkeze olan uzaklığı.
Akustik de çok önemli
Bir zamanlar Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıları dile getiren taraftarlar, ‘Böyle bir durumda yeni oluşturulan kadronun yeterli destekten yoksun kalacağı ve bunun da belirlenen hedeflerden uzaklaşma anlamına geldiğini’ gündeme getiriyor. Yeni stadın mimarisinde akustiğin de büyük önemi olduğuna dikkati çeken Siyah-Beyazlılar, her şeye karşın stat bittiğinde Beşiktaş’ın çağ atlayacağı görüşünde birleşiyorlar. 42 bin kişi kapasiteli stadın, 80 milyon Euro’ya mal olması bekleniyor.

Süleyman Eren’den sert eleştiri
Beşiktaş eski yöneticisi Süleyman Eren, Mali Genel Kurul’da yaşananları eleştirdi. Eren, “Salonda kongre üyesi olup olmadığından şüphe duyduğumuz kişilerin bulunması, insanların özgürce konuşmalarına baskı oluşturulması, ibra etmeme düşüncesi olanların ‘Beşiktaş haini’ olarak sunulması bizleri çok rahatsız etti. Başkan’ın sözünü ettiği beyaz sayfa daha en baştan kirlendi” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla