Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2008, 14:25   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bülent Ersoy: Herkes korktu, ben söyledim

Olay sözlerle tartışma yaratan Ersoy, konuştu... Diva, bir tabuyu yıktığını söylüyor...

Bülent Ersoy, Popstar Alaturka'da canlı yayında şehitler ile ilgili sarfettiği sözler nedeniyle toğun ağzına gelmişti. Yaptığı açıklamalardan sonra ilk kez konuşan Bülent Ersoy, "Ben bir tabuyu yıktım" dedi.
ÇÖZÜM İSTEMEK SUÇ MU?
Sözlerinde geri adım atmayan Ersoy, "Ben ne söylediğimi çok iyi biliyorum. Ben çözüm istedim, çözüm istemek suç mu? 'Boşuna kan dökülmesin, savaş olmasın' demek askerlikten soğutma mıdır?
BUNLARI SÖYLEMEYE KORKUYORLARDI
Ben bir tabuyu yıktım diyen Bülent Ersoy, "Kimse benim söylediklerimi söylemeye cesaret edemiyordu, korkuyordu. Sanatkarlar ve aydınlar yöne veren kişilerdir ve öyle olmalılardır. Tribünlere oynayıp üç alkış daha almak kolay... Gerçekler insanın canını acıtabilir."
ŞEHİT ANALARI ARKAMDA
Şehit analarının kendisini çok iyi anladığını sözlerine ekleyen Ersoy şunları söyledi, "Hepsi benim arkamda. Ben vatan haini değilim. İçim cayır cayır yandığı için o kelimeleri sarf ettim. Daha önce de sağ-sol kavgası yüzünden evlatları toprağa vermedik mi? Yeter artık! Çözüm bu değil"
RTÜK ATIN ONU MU DİYOR?
RTÜK'ün kendisini incelemeye almasına da değinen sanatçı, "RTÜK ‘atın onu mu’ diyor. Böyle bir şey olsa bunun arkasını bırakmam. Veya benim arkamdan kimler gelmez ki" dedi.
"BEN EVLADIMI HARCAMAZDIM" DEMİŞTİ
Popstar'daki sert sözler Star TV'deki Popstar Alaturka'da jüri üyesi Bülent Ersoy, sınır ötesi harekat için "Tamam vatan bölünmez ama göz göre göre bu çocukları bütün analar doğurup niye toprağa versinler? Başkalarının masa başı oyunları için ben evladımı harcamazdım" demişti.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla