Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
sen sadece iddada bulunuyorsun bende karsi iddaada bulunuyor ertugrul saglam hocamizdan mukemmel bir hoca olur hemde sizler her basarisiz sonucun her maglubiyetin arkasindan burda cikip zirt pirt etmeye devam edip sen futbolcu degilsin git sen hica degisin git senden baskan omaz git diye cikarsaniz ancak sampiyonlugun ruyasini gorursunuz bukadar sinirlerinize hakim olamadan her hareketi yaptiginiz ve dusundugunuz herseyi ayni anda tepki olarak gosterdiginiz icin inonu her sezon 2 3 defa kapatiliyor susun kardesim sabir denen seyden biraz haberiniz olsun ne yapacakti hoca cisse sakatlanmis dakika 20 de gordon sakatlanmis dakika 30 da tek oyuncu degistirme sansi kalmis ne yapacakti bukadar bilgisizce cahilce elestiri olamaz ya olmamali 45 futbolcu 4 hoca bunnarin 2 si dunyanin belkide sayili hocalariydi sen ve senin gibiler onlarada ayni seyi soyledi sizden hoca olmaz istifa et siz delboskeyede bunu dediniz hicbirsey degismedi rizaya dediniz gitti birsey degismedi tiganaya dediniz gitti yine birsey degismedi simdide ertugrul hocaya git diyorsunuz yine birsey degismez ISTIKRARI OLMAYAN TAKIMDAN HICBIRSEY OLMAZ ULAN |
Ulan kelimesi de sana çok yakışmış,bu da senin futbol değil,genel türkçe bilgine iyi örnektir herhalde.Del Bosgue'ye hoca demeyenin aklına şaşarım ben hiç bir zaman gönderilmesi taraftarı değildim.Oyuncular zırt pırt sakatlanırsa sorumlususu da herhalde ben değilim.Bu takım iyi çalıştırılmıyor arkadaş görmüyormusunuz ya.
Bak ben bir şey diyeceğim Beşiktaş bu kafayla şampiyon olsun ben yanıldığım için göbek atacağım ve utanıp bir daha yazı da yazmayacağım,o kadar iddalı isen şampiyon olamazsak sen de utanıp yazı yazacak mısın,futbolu çok iyi bilen arkadaş.