Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 06:46   #9
braveheart1903

braveheart1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
palaaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
allah kahretsin bee böyle şey olurmu beşiktaş gibi bir takımınj alternatifi yokcisse yoqsa yandık biz tarihi farq olabilir.kıçı kırık takımlar bile bize her maçta goller atabiliyoken cissenin yoqluğunda gs ye karşı ne yaparız bilmem.inşallah rezil olacağamız bişi yapmayız.tek temennim bize 8-0 ı unutturacak bir rezillik olmasın.
ağzından yel alsın arkadaşım tamam haklısın cissenin alternatifsiz oluşu bi yönetim hatasıdır ama liverpool maçını falan karıştırma lütfen takım şampiyonluğa oynuyo ve ne olursa olsun bize onları desteklemek düşer.ayrıca galatasarayıda liverpoolla kıyaslama bugün eziklerle yaptıkları maçta ilk yarı iyiydiler ama 2. yarı rakip 10kişi kalmasına rağmen vasat bi oyun oynadılar.ben gs maçlarını takip ettiğim kadarıyla ilk yarı baskılı oynadılları maçlarda takım olarak 2. yarı yoruluyorlar ve ister istemez 45 dklık bi durgunluk gözleniyor.gs maçında futbolcular kondisyonlarını ekonomik kullanır ve sabırlı olurlarsa gs yeneceğimize inanıyorum.her kim oynarsa oynasın tek dileğimiz yüreklerini ortaya koyup üzerlerindeki şanlı formanın hakkını versinler.