Alıntı:
eagle_1903_´isimli üyeden Alıntı
senin dediklerinin noktası ve virgülü dahil hiçbirine katılmıyorum.. özellkle ertuğrul hoca için dediklerinide kınıyorum bu beşiktaş bence ertuğrul hocadan daha iyisini bulamaz..napsın adam hakan mal gibi gol yiyosa üzülmez formsuzsa napsın yani cıkıp kendimi oynasın bırakın allah aşkına yaaa sonuc üstüne taraftarcılık yapmayın ayıptır yarın gsyi yenersek aynı düşüncelerinizi sölicekmisiniz bakim bence hayırrr neyse canınız saolsunn ben ertuğrul sağlamın sonuna kadar arkasaındayım.. |
yaaa oynatmasın üzülmezi. çok basit. hala naapsın hakan mal gibi gol yiyorsa diyorsun. e oynatmasın hakanı. aldırmasın. herzaman aynı düşüncedeyim. ertuğrul sağlam sürekli hata yapıyor. ama yinede öğreneceği düşüncesindeyim. sadece birazcık okusun yorumları dinlesin. ukala olmasın. transfer yaparken düşünsün azıcık. forveti sağ açıkda, 10 numara adamı ön liberoda oynatmasın. stoperi sağ bekte başlatım ön liberoya alıp sonra tekrar stopere geçirmesin bir maç içinde. adam gibi kondisyonerlerle çalışsın. kendini geliştirsin artık.sizde avukatımısınız akrabasımısınız bu adamın anlamıyorum. nedir bu ertuğrul sağlamı savunma merakınız yaa. sağlam 8 yesede en iyi hoca yönetim ve futbolcular suçlu rizeye elensede. fenere yenilsede. tamam o zaman herkese yenilelim ama en haklısı ertuğrul sağlam olsun. takım yenilmiş küme düşen bir takıma. sonra elenmiş. ve antrenör haklı. bunuda ilk defa sizlerden duyuyorum. bu kadar dayandık tabii ki devam edilecek sağlam la ama oda birazcık düşünsün fikir alsın tecrübelilerden okusun birşeyler yapsın. bu kadar gol yenmezki yaa. lig sonuncusuyla aynı sayıda gol yiyerek kapatıcaz sezonu. rizeden daha mı kötü defansımız. eğer öyleyse neden bu kadar para veriyoruz bu adamlara. 4 te 1 fiyatına onların defansını alalım. değişen birşey olmaz o zaman. madem ertuğrul sağlam haklı ve futbolcular haksız. eee değişelim görelim bakalım daha az mı yiyoruz golü.