Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 17:38   #28
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene çok tecrübeli Tigana'nın Beşiktaş'ta ikinci sezonuydu topladığı puanla bu sene Ertuğerul Sağlamın topladığı puan arasındaki farkı bilmiyorsun heralde.İkincisi bu sene hakemler takımımıza karşı resmen katliam yaptılar.Birde bunları gözönünde bulundurursak Ertuğrul Hoca'nın başarısız olduğunu söyleyemeyiz.Ayrıca Devler liginde hepsi birbirinden kuvvetli 3 takımdan şu haldeki beğenmediğiniz takımımız 6 puan topladı.Siz işinize nasıl geliyorsa öyle davranmaya çalışıyorsunuz.

onlar seye inaniyor o konuda maci taraftarin kazandirdigina ertugrul hocanin herhangi bir etkisi oldugunu dusunmuyorlar bu konuda bende soruyorum boyle arkadaslara yahu kardesim madem porto macini niye kaybettiniz neden kazanmadiniz diye o zamanda soyle diyorlar ertugrul hoca zamaninda adam degisiklikleriyle oyuna mudahele edemedi onun icin ben alistim zaten elestirenler hep ayni isimler degisen birsey yok