Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 18:13   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tomasin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ulan kelimesi de sana çok yakışmış,bu da senin futbol değil,genel türkçe bilgine iyi örnektir herhalde.Del Bosgue'ye hoca demeyenin aklına şaşarım ben hiç bir zaman gönderilmesi taraftarı değildim.Oyuncular zırt pırt sakatlanırsa sorumlususu da herhalde ben değilim.Bu takım iyi çalıştırılmıyor arkadaş görmüyormusunuz ya.
Bak ben bir şey diyeceğim Beşiktaş bu kafayla şampiyon olsun ben yanıldığım için göbek atacağım ve utanıp bir daha yazı da yazmayacağım,o kadar iddalı isen şampiyon olamazsak sen de utanıp yazı yazacak mısın,futbolu çok iyi bilen arkadaş.

ulan kelimesi direk olarak sana soylenmis bir kelime degildi mecazi anlamda siyah ulan beyaz ulan muhabbetinden esinlenerek soyledim yanlis anlasildiysa ozur dilerim simdi gelelim muhabbete ben begenilmeyen tigananinda arkasinda duruyordum anlatabiliyordumdur umarim ben demek istediklerimi dedigim gibi istikrari yakalayamayan takimdan birsey olmaz olmasi mumkun degil zaten her gelen hocadan daha ilk senesi sampiyonluk istemek hangi akla mantiga sigan birseydir daha ertugrulun besiktastaki ilk sezonu bile sayilmaz besiktasin basinda toplam 40 maca ancak cikmistir herhalde 40 macta takimda birde surekli sakatliklari sayarsak belirli bir kadroyla oynama sansi zaten bulamadi esas sorun sudur gobegiizdeki iki stoperde hucum oyunu oynama ozelligine sahip degiller okadardir sunu surda dile getiren bir insan olmadi dogal olarak besiktas hucum oynamaya devam ettigi surece bu stoperlerle bu is olmayacaktir ancak ertugrul sezon basida farkindaysaniz navarro boumsong gibi isimler istedi stopere yonetim beceremedi ve orta sahaya cissenin yerine bir turk oyuncuyu hatta ugur incemani istedi yonetim beceremedi o zaman herkez gelip buraya ertugrula sallarsa bu isin icinden cikamayiz hersekilde istikrari yakalamak icin teknik kadro istikrari sart neyse birdaha size yazi yazmayacagim beni anladiginiz umuyor ve saygilar diliyorum efendim iyi forumlar

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (28-02-2008 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla