Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 22:29   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eto'o futbolu bıraksın

Eto'o futbolu bıraksın

Barcelona'nın süper yıldızı Samuel Eto'o güldürüyor! İspanya'da hafta sonu oynanan maçta hatırlayacağımız gibi Barcelona La Liga mücadelesinde Levante'yi 5-1 mağlup ederek Real Madrid'in Getafe'ye kaybettiği haftada rakibi ile olan puan farkını ikiye kadar indirmeyi başarmıştı.
5-1'lik galibiyette 56, 62 ve 87. dakikalarda fileleri havalandıran Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ise güzel futbolunu hat-trick ile süslemişti. Barcelona'nın aldığı farklı galibiyet, Eto'o'nun üstün performansı bir yana maç sonrası akıllarda kalan ise Kamerunlu yıldızın ilginç bir gol sevinci örneğini yeşil saha üzerinde sunmasıydı.
Eto'o golünden sonra eline bir foto muhabirinin makinesini alarak arkadaşlarının sevincini kareledi ve ilginç bir görüntü oluşturdu. İspanyol basınında bu hareket ilginç gol sevinçleri kategorisinde Eto ile başlayan yeni bir çığır olarak gösteriliyor... Bu sevinçten sonra işi espriye vuran futbolseverler ise Eto'nun futbolculuğu bırakıp, foto-muhabirliği yapması yönünde yorumlarda bulunuyor...
İşte o an: Click the image to open in full size.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla