Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 22:34   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ulusoy'un davasına yetkisizlik kararı

Ulusoy'un davasına yetkisizlik kararı



Eski TFF Baskani Haluk Ulusoy ve yoneticilerin, gorevlerini kotuye kullandiklari iddiasiyla yurutulen sorusturma dosyasinin, "yetkisizlik" karari ile Ankara Cumhuriyet Bassavciligi'na gonderilmesine karar verildi.

Click the image to open in full size.
Istanbul Cumhuriyet Bassavciligi'nca hazirlanan "yetkisizlik" kararinda, supheliler Turkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Yonetim Kurulu eski Baskani Haluk Ulusoy, Baskan Vekili Affan Kececi, Yonetim Kurulu uyeleri Mehmet Kemal Unsal, Cihangir Onger, Erdal Batmaz, Mustafa Urhan, Ibrahim Usta, Metehan Berktas, Turan Ozen, Ender Alkoclar, Rafet Kirgiz, Tahir Kiran, Eyuphan Eyupoglu ve Mustafa Yazici'nin "gorevlerini kotuye kullandiklari" iddalarina yer verildi.

"Yetkisizlik" kararinda Istanbul Buyuksehir Belediyesi Spor Kulubu Dernegi ve Baskani Goksel Gumusdag ile Kayseri Spor Kulubu Dernegi Baskani Recep Mamur tarafindan supheliler hakkinda suc duyurusunda bulunduklari ifade edildi.

Kararda, TFF eski baskan ve yoneticilerinin gorevlerini kotuye kullandiklari, ilgili kanun uyarinca yasanin yayinlandigi tarihten itibaren 30 gun icinde Genel Kurul toplantisi yapilmasi gerektigi, ancak bu yasanin ihlal edildiginin one suruldugu belirtildi.

Kararda, Federasyon ile ilgili tum davalarin federasyonun merkezinin Ankara'da olmasi nedeniyle Ankara Cumhuriyet Bassavciligi'nca yurutulup Ankara'da sonuclandigi kaydedildi. Bu nedenlerle sorusturma dosyasinin "yetkisizlik" karari ile Ankara Cumhuriyet Bassavciligi'na gonderilmesine karar verildi. AA
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla