Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 22:54   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Elazığspor'dan Mehmetçik'e destek

Click the image to open in full size.
Elazığspor, İstanbulspor'la oynayacağı maç öncesinde taraftara Türk Bayrağı dağıtılacağı bildirildi.

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır ötesinde düzenlediği operasyona destek olmak için bayrak dağıtma kampanyası başlattı. Cemiyetten yapılan açıklamada, Elazığspor'un 3 Mart Pazartesi akşamı İstanbulspor'la karşılaşacağı belirtilerek, bu maç öncesinde taraftara Türk Bayrağı dağıtılacağı bildirildi.

Yetkililer, Elazığ'da ilk kez gece maçı oynanacağını, bu nedenle bu maça ilginin yoğun olacağını belirterek, kampanya kapsamında 15 bin bayrak dağıtmayı hedeflediklerini söyledi. İki takım futbolcularının Harput Çocuk Yuvası'nda kalan ve üzerlerinde asker üniforması olan 22 çocuk ile maça çıkacaklarını belirten cemiyet yetkilileri, futbolcuların sahaya ''Bayrak kanımız, Mehmetçik canımız'' yazılı pankartla çıkacaklarını kaydettiler.

TSK'nın sınır ötesi operasyonu sona erinceye kadar kentteki ev ve işyerlerine bayrak asılacağını ifade eden yetkililer, ''Bu kampanyamızla Mehmetçiğin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Tüm iş ve evlere bayrak asılacak. Elazığspor'un bu hafta oynayacağı İstanbulspor maçında dağıtacağımız bayraklarımızı dalgalandıracağız. Böylelikle hem takımımızı hem de Mehmetçiği destekleyeceğiz. Onların yanında olacağımızı göstereceğiz'' dediler.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla