Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 08:49   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbide kartlar havada uçuşacak!

MHK'nın Bünyamin Gezer tercihi çok tartışılacak... Kartını elinden düşürmeyen, 22 maçta 12 penaltı çalan Gezer ile Galatasaray'ın puan kaybı, Beşiktaş'ın galibiyeti yok.
29.2.2008



22 maçta 128 sarı, 5 kırmızı
Merakla beklenen pazar günkü Beşiktaş-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu: Bünyamin Gezer... MHK’dan yapılan açıklamada Bünyamin Gezer’in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Mustafa Sönmez’in yapacağı ifade edildi. Büyük yankı uyandıran Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra MHK’nın Gezer tercihi çok tartışılacak. Yönettiği maçlarda oyunculara taviz vermeyen bir görüntü çizen Gezer, kariyerinde hiçbir derbide görev yapmadı. Gezer, düdük çaldığı 22 maçta 128 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi, 12 kez penaltı kararına hükmetti.
Tartışmalı kararlar verdi
Bünyamin Gezer, daha önce 3 kez Beşiktaş, 2 kez de Galatasaray’ın karşılaşmalarında görev yaptı. Gezer’in yönettiği 3 maçta Kara Kartallar; Bursaspor’a 3-0, Sivasspor’a 2-1, Çaykur Rizespor’a da 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş-Sivasspor maçında Gezer’in Bobo’nun düşürülmesine ‘Devam’ demesi uzun süre tartışılmıştı. Galatasaray ise Denizlispor’u 2-1, Manisaspor’u da 6-3’le geçmişti. Deneyimli hakem, Denizli-Galatasaray maçında 90. dakikada Galatasaray lehine verdiği penaltı kararı sonrasında Yeşil-Siyahlı futbolcular isyan etmişti.
Aslıhan ÇİL
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla