Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2006, 09:37   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Takım bilgileri

Arjantin defansın geri dörtlüsünün sağ tarafında bir değişiklik yapıp Fabricio Coloccini'nin yerine Nicolas Burdisso'yu oynatabilir.
Sırbistan geri dörtlüsünde ise sağ kanatta Igor Duljaj önünde de Ognjen Koroman'ın oynaması bekleniyor. 1-0'lık Hollanda yenilgisinden sonra o maçta gösterdiği kötü performans sebebiyle Nenad Djordjevic yedek başlayabilir.
Cezalılar:
Yok
Sakatlıklar:
Sırbistan & Karadağ'ın etkili defansı Nemanja Vidic takımın pazartesi günkü idmanında sakatlandı. Lifi kopan yetenekli oyuncu turnuva boyunca Sırbistan forması giyemeyecek.
Şüpheliler:
Yok
Genel:
Arjantin'in genç yeteneği Messi ilk maçta olduğu gibi bu maçta da yedek soyunacak. Sırbistan bu maçta 2.tur şansını korumak istiyorsa mutlaka yenilmemeli.
Defansif futbol oynaması beklenen Sırbistan & Karadağ'ı daha önce iki kez Dünya Kupası'nı müzesine götüren tecrübeli takım Arjantin karşısında zor bir maç bekliyor.
Anahtar sözcükler:
Arjantin defansı Roberto Ayala: "Sırbistan & Karadağ iyi bir takım ve ilk maçta aldıkları yenilgi yüzünden bu maça çok daha konsantre olmuş bir şekilde çıkacaklar. Biz Arjantin gibi oynayıp 2.tur vizesini almak istiyoruz." derken:
Sırp defans oyuncusu Albert Nadj: "Arjantin gerçekten çok yetenekli isimlerden kurulu. Biliyoruz ki ilk maçta aldığımız yenilgi işimizi zorlaştırdı. Ama yine de inancımız tam." dedi.
İstatistikler:
Arjantin 3. Dünya Kupası şampiyonluğunu yaşamak istiyor. Daha önce 4 kez final oynayan, 9 kez turnuvaya katılan tecrübe dolu takım 1978 ve 1986 yıllarında kupayı müzesine götürmüştü.
Dünya Kupası finalleri öncesi 8 eleme maçında 2 gol yiyen ve zor maç kaybeden Sırbistan & Karadağ'ın bu çıkışı grubun ilk maçında Hollanda'ya 1-0 yenilmeleriyle son bulmuştu.
Daha önceki karşılaşmaları
(Arjantin v Yugoslavya)
1990 Çeyrek Final
Arjantin 0 Yugoslavya 0
Arjantin penaltılarda 3-2 kazandı.

Geçmiş grup maçları:
Haziran 10 Arjantin 2 Fildişi Sahilleri 1 Hamburg
Haziran 11 Hollanda 1 Sırbistan & Karadağ 0 Leipzig
Gelecek maçları:
Haziran 21 Hollanda v Arjantin Frankfurt
Haziran 21 Fildişi Sahilleri v Sırbistan & Karadağ Münih


16.06.2006
Kaynak: Superspor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline