Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 17:18   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ergin Ataman’dan Taraftarlarımıza Çağrı

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın Coachu Ergin Ataman, Pazar günü oynanacak Efes Pilsen maçı öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı, “sezonun en zor maçı” olarak nitelendiren Ataman, taraftarlarımızdan destek istedi. Efes Pilsen karşılaşmasını sezonun en kritik maçlarından birisi olarak değerlendiren Ergin Ataman, “Efes Pilsen ile liderliği paylaşıyoruz. Bu maçı kazanan bir adım öne geçecek ve zirvede tek başına kalacak. Rakibimiz şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesi. Pazar günkü maçta Efes Pilsen’i mağlup ederek hem zirvede tek kalmak hem de play off müsabakalarında avantaj sağlamak istiyoruz” diye konuştu.
Hafta içinde Euaroleague karşılaşması için Sırbistan’a giden Efes Pilsen kafilesine katılmadıkları gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Amerikalı oyuncuların hafta sonunda oynanacak mücadelede yer alıp almayacakları hakkında bir fikri olmadığını söyleyen Ataman, “Efes Pilsen’in Nicholas ve Hutson’u affedeceğini düşünüyorum ama verdikleri cezayı devam ettirirlerse de çok önemli bir değişiklik olmaz. Çünkü Efes Pilsen’in çok güçlü bir kadrosu var ve Türk oyuncular da en az Amerikalılar kadar katkı sağlıyor. Efes Pilsen, yabancı oyuncularının yokluğunda güç kaybetmez. Hatta yabancı oyuncuların oynamaması bizim için tehlikeli olabilir. Yabancı oyunculardan dolayı şans bulamayan yerliler bu kritik maçta bütün hünerlerini sergileyip üst düzey bir oyun ortaya koyabilirler” ifadelerini kullandı.
Takımımız’da herhangi bir sorun olmadığını da vurgulayan tecrübeli hoca, ULEB Cup’da kazanılan Hapoel Jerusalem maçının moralleri üst seviyeye çıkarttığını belirtti. Efes Pilsen maçında da Salı günkü taraftarı görmek istediklerini ifade eden Ataman, “Hapoel Jerusalem maçında taraftarın ne kadar etkili bir güç olduğunu gördük. Efes Pilsen maçı, Hapoel Jerusalem’den daha zor olacak. Pazar günü Futbol Takımımız’ın Galatasaray derbisi var, umarım taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmazlar ve Akatlar Cola Turka Arena’yı doldururlar. Beşiktaşlı olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla