Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 21:30   #1
aslihan7780
 
aslihan7780 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Tek kalmak istiyoruz''

Ergin Ataman, Efes Pilsen'i yenerek zirvede tek kalmak istediklerini söyledi.


Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman, hafta sonunda yapacakları maçta, Efes Pilsen'i yenerek zirvede tek kalmak ve play-off'ta avantaj sağlamak itediklerini söyledi.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde açıklamalar yapan Ataman, Efes Pilsen maçını ''sezonun en zor maçı'' olarak nitelendirirken, taraftarlardan destek istedi.
Ataman, Beko Basketbol Ligi'nde pazar günü yapacakları maç için, ''Efes Pilsen ile liderliği paylaşıyoruz. Bu maçı kazanan bir adım öne geçecek ve zirvede tek başına kalacak. Efes Pilsen'i yenerek hem zirvede tek kalmak, hem de play-off'ta avantaj sağlamak istiyoruz'' dedi.
ULEB Kupası'nda kazandıkları Hapoel Jerusalem maçının, moralleri üst seviyeye çıkardığını, takımda da herhangi bir sorun bulunmadığını anlatan Ataman, ''Bu maçta taraftarın ne kadar etkili bir güç olduğunu gördük. Efes Pilsen maçı daha zor olacak. Pazar günü futbol takımımızın Galatasaray'la derbi maçı var. Umarım taraftarlarımız bizi de yalnız bırakmazlar ve Akatlar BJK Cola Turka Arena'yı doldururlar. Beşiktaşlı olan herkesi yanımızda görüyoruz'' açıklamasını yaptı.
Ergin Ataman, Efes Pilsen'de, Sırbistan'a gitmedikleri için kadro dışı bırakılan ABD'li oyuncuların, kendileri karşısında oynayıp oynamayacakları konusunda bir fikri bulunmadığını da ifade ederken, şunları kaydetti:
''Efes Pilsen'in, Nicholas ve Hutson'ı affedeceği düşüncesindeyim ama verdikleri cezayı devam ettirirlerse de çok önemli bir değişiklik olmaz. Efes Pilsen'in çok güçlü bir kadrosu var ve Türk oyuncular da en az ABD'liler kadar katkı sağlıyor. Efes Pilsen, yabancı oyuncularının yokluğunda güç kaybetmez, hatta yabancı oyuncuların oynamaması bizim için tehlikeli olabilir. Yabancı oyunculardan dolayı şans bulamayan yerliler, bu kritik maçta bütün hünerlerini sergileyip, üst düzey bir oyun ortaya koyabilirler.''
__________________
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun
Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar
Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var
Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım
Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım
Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım
aslihan7780 Ofline