Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-02-2008, 23:11   #38
wildgalaxy

wildgalaxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar gs yi yıkma taktiğini ben size vereyim öncelikle taktik 4-4-2 nin biraz modifiye hali olmalı kesinlikle sol ve sağ bekler ileriye çıkabilen adamlar olmalı (kesinlikle tecrübeli adamlarımız oynamalı çünkü gs hakemleri aldatmayı iyi biliyor bu konuda tecrübeli futbolcularımız bu oyunlara gelmeyeceğini düşünüyorum) oyuncu seçimime gelince kalede eğer ithimal var ise hakan olmalı çünkü rüştü nün son zamanlardaki formsuzluğu beni çok düşündürüyor.göbekte gökhan zan mümkünse olmamalı gordon ve ibrahim toraman oynamalı sol bekte ibrahim üzülmez sağ bekte ise ibrahim kaş veya ali t.
orta sahada ise sadece oyunu kesecek hava toplarını alacak bi adam olmalı bence buda gökhan zan olabilir hiç o mevkide oynamadı ama takımımız içinde en iyi seçim olabilir
forvet arkası solda tello sağda holosko ortada ricardinho
forvette ise nobre ve delgado oynamalı
böyle hücum gücü yüksek bi kadroyla saha çıkarsak ve oyun anlayışımızı önde kurup gs yi baskı altına alıp oynarsak çok farklı kazanabiliriz diye düşünüyorum.ama böyle bi kadroyla çıkıpta yanlış taktikle oynarsak o zaman vay halimize beraberliği anca kurtarırız.