Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2008, 23:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
West Ham:0 Chelsea:4

Mavi mavi...

Premier League'de 28. hafta mücadelesinde iki Londra temsilcisi West Ham United ve Chelsea Upton Park'ta karşı karşıya geldi. Mücadele 4-0 konuk ekip Chelsea'nin üstünlüğü ile tamamlandı.
Chelsea işi 20 dakika içinde bulduğu 3 golle bitirdi. Maviler fırtına gibi başladıkları maçta West Ham United'ı 17.dakikada Frank Lampard (penaltı), 20. dakikada Joe Cole ve 22. dakikada Michael Ballack ve 64. dakikada Ashley Cole'un golleriyle geçti.
Takımın dinamosu ve son haftalarda gösterdiği performansla eski günlerine döndüğünün sinyallerini veren İngiliz futbolcu Frank Lampard 35. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı. Lampard'ın Boa Morte'ye yaptığı faul oldukça sertti.

Öte yandan Chelsea'nin bu farklı galibiyetinde takımın Fildişili yıldızı Didier Drogba 90 dakika yedek kulübesindeydi. İleri uçta Mavilerin adına sorumluluk takımın Israilli teknik adamı Avram Grant tarafından Salomon Kalou ve Nicolas Anelka'ya verildi. Avram Grant takımın hafta içi Devler Ligi'nde oynayacağı Olimpiakos karşılaşmasını düşünerek sakatlıktan yeni dönen Drogba'yı oyuna dahil etmedi. Bu sonucun ardından Chelsea puanını 58'e çıkartarak ligde zirve mücadelesini sürdürürken, West Ham United 40 puanda kaldı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla