Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 05:13   #1
süleyman.03.zehir
 
süleyman.03.zehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 'Benim için oynayın'

Galibiyet bekliyor
Beşiktaş'ta zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde sıkıyönetim ilan edildi. Ümraniye’de bulunan Siyah-Beyazlı yöneticiler, takıma moral turlarına çıktı. Dün futbolcularla birlikte yemeğe katılan Yıldırım Demirören, oyunculara bir konuşma yaptı. Takıma ve teknik heyete olan güvenini dile getiren Başkan, bugünkü derbide Siyah-Beyazlılar’dan galibiyet beklediğinin altını çizdi, şampiyonluk istediğini bir kez daha söyledi.
‘Büyük önem taşıyor’
Başkanlığı döneminde Beşiktaş’ı hiç liderlik koltuğunda göremeyen Yıldırım Demirören, “Sizlere sonuna kadar inanıyorum. Türkiye’nin en kaliteli kadrosu Beşiktaş’ta... Beklenmeyen sakatlıklar nedeniyle eksik kaldığınızı da biliyorum. Zaman zaman hakem kararları da karşımızda oldu. Ancak tüm sıkıntıları sorunları gerimizde bırakıp, el birliğiyle bu takımı zirveye taşımalıyız. Galatasaray karşılaşması bizim için kilit önem taşıyor” dedi.
Pek şansı tutmuyor
Yıldırım Demirören Siyah-Beyazlı camianın artık şampiyonluk beklediğini belirtip, “Sahada savaşan bir takım görmek istiyorum. Yetenekleriniz ortada. Mücadele edin ve Galatasaray’ı devirin” ifadesini kullandı. Bu arada istatistiklere bakıldığında Yıldırım Demirören’in Sarı-Kırmızılı ekibe karşı yüzünün gülmediği görülüyor. Başkanlık döneminde 10 kez Galatasaray derbisine çıkan Demirören, sadece iki galibiyet yaşayabildi.
__________________
KARŞILIKSIZ SEVMEK BU OLSA GEREK
süleyman.03.zehir Ofline   Alıntı ile Cevapla