Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 10:32   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü alev alev

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.İnönü alev alev

Şampiyonluğun iki güçlü adayı Beşiktaş ve G.Saray bu akşam BJK İnönü Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'daki maçı LİG TV naklen yayınlayacak. Kartal, muhteşem taraftarının desteği ile İnönü'den zaferle ayrılmayı planlarken; G.Saray da F.Bahçe'yi kupadan elemenin morali ile çıkacağı derbiden 3 puan alıp liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.


***

Sıcak temas

Kartal yenerse Aslan'ı geçecek. Cimbom kazanırsa fark 5 puana çıkacak. Beraberlik Fener'e yarıyor. Dev buluşma saat 19.00'da.

Süper Lig'de 49 puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş, 51 puanla haftaya lider giren G.Saray'ı bu akşam İnönü Stadı'nda konuk edecek. Bünyamin Gezer'in yöneteceği maç saat 19.00'da başlayacak. Derbiden çıkacak sonuç zirveyi etkileyecek. Beşiktaş kazanırsa, G.Saray'ın üstüne çıkacak. Aslan yenerse, Kartal'la puan farkını 5'e yükseltecek. Beraberliğe en çok F.Bahçe sevinecek.

TEK YOL GALİBİYET
Derbi öncesi Beşiktaş iç sahadaki son 4 maçını kazanırken, G.Saray ikinci yarıda çıktığı 3 deplasmandan da galibiyetle döndü. Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'na veda eden siyah-beyazlılar, kaybederse şampiyonluk yarışında da ağır darbe yiyecek. Bu nedenle tüm eksiklere rağmen planlar galibiyet üstüne yapıldı. G.Saray da kazanıp zirvedeki yerini sağlama almak amacında.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla