Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2008, 22:22   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre yine Cimbom'u yaktı

Nobre yine Cimbom'u yaktı


Turkcell Süper Lig'de günün nefes kesen derbisini Beşiktaş Nobre'nin golüyle kazandı ve zirveye çıktı.



Click the image to open in full size.

ENSONHABER.com/ÖZELTurkcell Süper Lig'de haftanın karşılaşmasını 1-0 kazanan Beşiktaş, 137 hafta aradan sonra ligde liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Saha ve seyircisi önünde maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Beşiktaş, bulguğu gol pozisyonlarından sadece birini değerlendirebildi. Ancak Galatasaray bulduğu az sayıdaki gol pozisyonundan faydalanamayınca Beşiktaş 3 puanı tel golle aldı.

Click the image to open in full size.

YİNE GALATASARAY, YİNE NOBRE
Türkiye'de beşinci sezonunu geçiren Beşiktaş'ın Brezilya asıllı forveti Mert Nobre, yine Galatasaray'ın belalısı oldu.
Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Galatasaray'a 3 gol atan Nobre, Beşiktaş forması altında Süper Kupa'da Galatasaray'a attığı golle takımına kupayı kazandırmıştı. Nobre bu akşam da sahneye çıktı ve Beşiktaş'a 137 hafta sonra liderliği getiren golü attı. Nobre bu maçın ardından iki net gol pozisyonunu cömertçe harcasa da, attığı golle hem Beşiktaş'a hayat verdi, hem de bir kez daha Galatasaray'ı yakarak 'derbilerin golcüsü' ünvanını haklı olarak kazandığını bir kez daha kanıtladı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla