iki özel kişiye iki özel mesajım var (Kazım Kanat) | | İKİ ÖZEL KİŞİYE İKİ ÖZELE MESAJIM VAR 02.03.2008 Hatırlatmanın zamanı geldi!...
Sezon başından bu yana şunun altını ısrarla çizdim; Beşiktaş Türkiye’nin en kaliteli takımı!..
Sonra da şunda ısrar ettim;
Eğer; Beşiktaş Başkanı Sayın Demirören ve menecer Engin Ertuğrul Saglam’a müdahale etmezse Beşiktaş şampiyon olur.
Önce şu sorunun cevabını vereyim;
Beşiktaş’ın kaliteli oyuncu sayısına bakın. İşte Beşiktaş’ı en güçlü yapan olay bu.
Örnek;
Alex yoksa Fenerbahçe yok.
Lincoln veya Arda Turan’a yoksa Galatasaray’da yok.
Yani şunu diyorum;
Fenerbahçe’de 1 (bir), Galatasaray’da 2 (iki) oyun kurucu ve lider oyuncu varken bakın Beşiktaş’ta kaç tane var:
Delgado harika...
Tello mükemmel...
Ricardinho her zaman büyük oyuncu.
Serdar Özkan o bölgenin geleceği.
Hatta; Aydın Karabulut bile var... ŞAMPİYON OLUR MU? Elbette; Beşiktaş şampiyon olur mu?
Bu sorunun cevabını verirken Galatasaray galibiyeti sonrasında bunları yazdığım sanılmasın.
Önce;
Fenerbahçe’ye bakıyorum.
Sonra;
Galatasaray’a bakıyorum;
Elbette;
Göz ucuyla da Sivasspor’a bakıyorum.
Sonra da şu analizi yapıyorum;
Beşiktaş’a güvenmek ve inanmak için çok nedenim var.
Bütün bunları yazdıktan sonra başta yazdıklarımı tekrar gündeme getiriyorum; Yazdıklarımın da içini açıyorum.
Yani iki özel kişiye iki özel mesaj yolluyorum:
Birincisi Sayın Başkan Demirören’e;
- 3 gün önce Rize maçında soyunma odasına inip hakaret ettigin bu futbolcular şimdi Galatasaray’ı yenip 137 hafta sonra lider oldular. Şimdi soyunma odasına inip niye tebrik etmiyorsun!!!
İkincisi bay Sinan Engin’e;
- Ertuğrul Saglam’ın daha rahat çalışması için (kafasının karışmaması için) ne gerekiyorsa yap. Yani işini yap. Gereksiz sorun yaratma...
Son söz; Beşiktaş taraftarı yine büyüklüğünü belgeledi. Öyle bir tavır koydular ki o yüce duyguya (Türkiye sevgisine) tüm stadı ortak ettiler. Bu olaya içtenlikle katılan Galatasaray taraftarına da teşekkür ederim
__________________ ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM |