Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 09:29   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ve kahin konuştu

'Pazar günü saat 21.00'de ligin zirvesinde Beşiktaş yazacak' diyen Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında haklı çıkmanın gururunu yaşıyordu...
3.3.2008



Çok mutluyuz çok...
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, derbi galibiyeti sonrasında çok mutluydu. Kariyerindeki ilk derbi zaferi ve ilk liderlik sevincini birlikte yaşayan başarılı teknik adam, “Bizi destekleyenlerle bu mutluluğu yaşamak bizi sevindirdi. Rakiplerimizin maçlarına bakmak yerine artık kendi işimizi kendimiz görecek duruma geldik. Oyuncularımla konuştum, onlar da durumun farkında olduklarını, bugün kanıtladılar. Bugün lider olmak önemli... Ancak daha önemlisi 34. haftanın sonunda liderlik koltuğunda oturmak” ifadesini kullandı.

‘Hep sustuk, çalıştık’
“Kalan haftalar, önceki haftalardan çok daha zor olacak” diyen Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle noktaladı: Daha çok çalışıp, daha çok üretip şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz. Oyuncularla aramızda hiçbir şekilde güven sıkıntısı olmadı. ‘Nerede olursak olalım bizim size karşı sevgimiz ve güvenimiz azalmayacak’ dedik. Çok eleştirildik ancak takım olarak birbirimize olan inancımızı bir an olsun kaybetmedik. Hep sustuk, çalıştık ve bir şeyler üretme gayreti içinde olduk. Bundan sonra da bunu yapacağız, şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.
Engin: Önemli olan lider kalmak
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin karşılaşma bitiminde çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Lider olduğumuz için çok mutluyuz” diyen Engin, “3 puan olmak önemli. Ancak sezonu zirvede bitirmek daha önemli. Bazı sakatlıklar yaşadık Gordon’a ilaç veriliyor, söylendiği gibi kötü bir durum yok. Cisse yok, Bobo yok, Serdar Kurtuluş uzun süredir bizden ayrı... Ancak düzenli çalışan bir ekibe sahibiz. İkinci yarı çok iyi oynadık. Bence Toraman sahanın yıldızıydı. Soyunma odasında ayrı bir sevinç yoktu. Artık cuma günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçına odaklandık” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla