Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 09:31   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bir Nobre klasiği

Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla Galatasaray ağlarını daha önce 4 kez havalandıran Sambacı, dün de Aslan'ı boş geçmedi.
3.3.2008



Hem zafere hem zirveye
Son haftalarda form grafiğinde müthiş bir yükselme kaydeden Mert Nobre, Galatasaray’ı yine boş geçmedi. Fenerbahçe formasıyla Cim Bom ağlarını tam 3 kez havalandıran Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’ta da bu geleneği devam ettiriyor. 2006’daki Süper Kupa finalinde Sarı-Kırmızılı ekibe gol atmayı başaran Nobre, dün de müthiş futbolunu şık bir golle süsleyerek, Aslan’a karşı gol toplamını 5’e yükseltti. Sambacı, Kartal’ı hem zafere hem de zirveye taşımış oldu.
Taraftara hediye etti
Nobre, maçtan sonra yaptığı açıklamada, attığı golün önemini bildiğini belirterek, şunları kaydetti: “Derbilerde gol bulmayı seviyorum. Taraftarın müthiş desteği vardı. Onların güvenini boşa çıkarmadığım için mutluyum. Tabii ki şu da bir gerçek, kimin gol attığından daha çok, kimin kazandığı önemli. Beşiktaş’ı yıllar sonra ligin zirvesinde görmek çok güzel. Bu galibiyeti ve golümü, bize desteğini asla esirgemeyen taraftarımıza armağan ediyorum.”
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla