Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 17:30   #6
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
hypnotize´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sezon kendi sahasında 10'da 10'la oynayan bir ekip Galatasaray. Herşeyden önemlisi bu bir derbi ve havası başka tabiki. Dee Brown'un yokluğunda oldukça zorlandıklarını gördük, bu maçta oynarsa onun performansına bağlı şansları. Yoksa bütün yük Cüneyt Erden'e kalıyor.
Deplasmanda olmamız biraz dezavantaj olsada moralli olan ve istim üzerinde olan taraf ekibimiz, Galatasaray'a göre daha avantajlı durumda görünüyor reel olarak bakarsak.

Futbolda da bu branşta da fazla oyuncuların tekniği,özellikle türk oyuncuların teknik yapısıyla ilgili yorumlar hiçbir işe yaramıyor açıkcası.o yüzden Geçen senede bu senede akatlarda gördüğümüz galatasaraymıydı daçkaya yenilen..Akatlarda Dee Brown ne yaptıki... geçen sene özellikle bu tür maçlarda bazı oyuncular imana gelip üçlükleri sallıyor bu maç bizim için kader maçı belkide...Bahsettiğim kişi MURAT KAYA... Murat Kaya başka maçlarda ne yapıyorki.Anca beşiktaşa geldiğinde sağdan soldan durduramıyoruz.. ijnanılmaz bir olay bunlara dikkat etmemiz laızm.Bu haftadaki efes maçındada efes'in ggüzel düşnüdüğü ve uyguladığı çok güzle oyunları yedik ve potamızda sayı oldu..

Rakip takımdan biri pota altına dribling ediyor.. orda biz ikili sıkıştırma yaparken iki kişinin arasından topu potaya hızla gelen adamına gönderiyor o da sayıyı yapıyor...Benim oynadığım takımda bile bunları çözdük ardık.. bu basit hücumlaı savunmamız lazım..Cevher Özerin bu oyunlar içni bence özel destek alması lazım...Nasıl SAvunulur..? falan gibi..
__________________
I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!!

The RocK!...

Konu nbacem tarafından (03-03-2008 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir..
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla