Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2008, 08:43   #92
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
samet yok pascal noumansiz yok tomasin yok bobo 131313 bobo yok nerde ertugrulu asip kesenler yav hani nerde

BESIKTAS ULAN LIDERIZ ULAN
Çok içerlemişsiniz anlaşılan. Ertuğrul sağlam'ı eleştirenlerden birisi de benim. Ertuğrul Sağlam a güvenmiyorum. Sadece kazanınca millet sevinsin tartışma ortamı olmasın diye ertuğrul sağlam ile ilgili yorum yapmadım. Teknik kadronun GS maçındaki müdahaleleri de, yaptığı oyuncu değişiklikleride bence yanlıştı.
Beşiktaş iyi iken ve gs bu kadar kötü iken bile maçı berabere bitirebilirdik ama kazandık. bazı maçlar vardır oyuncular çıkar, oynar ve kazanırlar. gs maçıda öyle bir maçtı. Eğer oynanan oyun sizi memnun ettiyse bir şey diyemeyeceğim, ancak ben sadece sonuçtan memnunum.
Maçın son dakikalarında gs üzerimize yüklendi bunda temel neden yapılan hatalı oyuncu değişiklikleri idi. Bunu da görmeyip kazanınca, mükemmeliz demek açıkçası benim tarzım değil. Ben oyanan oyundan memnun değilim, ama mücadelemiz iyi sayılırdı. Bırakalım, taraftar sevinsin ancak milleti germek için de tartışma ortamı yaratmaya kalkmayın. Ben hala Ertuğrul sağlam a güvenmiyorum. Bunu her zaman da ifade ettim. gene aynı fikirdeyim.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla