Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2008, 11:37   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin:Yenemeyeceğimiz Takım Yok

Beşiktaş menajeri, Adnan Polat’ın, “Kimse heveslenmesin; sezon sonunda şampiyonluk bizim” sözleri için de “Bunu herkes ister ama maç sahada kazanılır. Yenemeyeceğimiz takım yok” dedi

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın önceki gece oynanan 1-0’lık derbi maçtan sonra, “Kimse heveslenmesin; sezon sonunda şampiyonluk bizim” sözlerine cevap verdi. Her yöneticinin ve teknik adamın şampiyon olmak istemesinin doğal karşılanması gerektiğini belirten Sinan Engin, “Biz de Türkiye Kupası’nı almak isterdik ama olmadı; Rizespor’a elendik. İş istemekle bitmiyor. Maç sahada kazanılır. Mücadele etmezsen, savaşmazsan yol alamazsın. Kritik noktalardaki futbolcularımızın sakat olmasına rağmen ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Bunu Galatasaray karşısında gösterdik. Bu takım sezon sonunda şampiyon olacak” diye konuştu.

SONRA SEVİNECEĞİZ

Siyah-Beyazlı ekibin mütevazı bir takım olduğunu vurgulayan menajer Sinan Engin, “Bizim sevincimiz futbolcunun sevincidir. Biz öyle anlamayız yengeç dansından, çiftetelliden. Seviniriz ve sevincimiz de sahada kalır. Bir sonraki maçı düşünürüz. Biz de sevinmesini ve eğlenmesini biliriz ancak bu sezon sonunda olacak” dedi.

Engin, Galatasaray maçının özellikle ikinci yarısında çok üstün oynadıklarını da belirterek şöyle konuştu: “Holosko ile Nobre’ye geçen hafta iyi oyunlarından dolayı prim vermiştim. Nobre yine iyi oynadı ve gol attı. Sanırım onu yine ödüllendireceğim. Bundan sonra performansının üzürine çıkan her futbolcuyu aynı şekilde ödüllendirmeye devam edeceğim.”
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla