Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 00:01   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son şampiyon elendi! 0-2

Son şampiyon elendi! 0-2Click the image to open in full size.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Milan ile Arsenal San Siro'da karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan ve 0-0 biten karşılaşmanın rövanşında Arsenal, Milan'ı 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi... San Siro'da Arsenal'e zaferi getiren goller karşılaşmanın 84. dakikasında Fabregas
ve 90. dakikada Adebayor'dan geldi.



SAN SİRO'DA ARSENAL FIRTINASI!
Karşılaşmaya etkili başlayan konuk takım Arsenal oyunu Milan yarı sahasına yıkarak rakip kaleyi baskı altında tuttu. Kalabalık bir orta saha anlayışla Milan'ın en etkili olduğu alanı domine eden İngiliz temsilcisi, rakip savunmanın arasına atılan uzun toplarla Adebayor ile önemli pozisyonlar buldu ancak gol çıkmadı. Arsenal karşısına forvette Pato ve İnzaghi ikilisiyle çıkan Milan ise Kaka'nın sakatlıktan yeni kurtulmasının bedelini ilk 30 dakikalık bölümde ödedi... Her geçen dakika rakip kalede baskısını arttıran Arsenal, Cesc Fabregas'ın şutunun direkten dönmesiyle daha da cesaretlenerek tüm hatlarıyla rakip yarı alana yüklendi. İlk yarının son dakikalarında biraz da olsa canlanan Milan, Arsenal savunmasının da açıklar vermesiyle önce Pato ardından Kaka ile yokladı rakip kaleyi ama gol çıkmadı... İlk yarıda San Siro'da Arsenal vardı ama gol yoktu!


FABREGAS VE ADEBAYOR
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha diri daha istekli bir Milan vardı San Siro'da... Kaka'nın biraz daha sorumluluk almasıyla hücum organizasyonlarında etkili bir hale gelen Milan, 56. dakikada Pato ile yokladı kaleyi ardından 60'da Pirlo ile ama sonuç değişmedi... Büyük bir taktik savaşı şeklinde geçen ikinci yarının büyük bir bölümünde Arsenal 84. dakikada Fabregas'ın attığı şık golle 1-0 öne geçti... Kalan dakikalarda tüm riskleri göze alarak Arsenal kalesine yüklenen, Milan savunmada büyük boşluklar verdi. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ise sahneye Adebayor çıktı ve Milan'ın tur umutlarına son verdi. Arsenal, San Siro'da bir ilke imza atarak Milan'ı yenen ilk İngiliz takım ünvanına sahip oldu.
04.03.2008 Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla