Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 03:04   #16
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

elestiri yapanlar ayri konu hakaret edenler apayri bir konu kova ertugrul diyenler oldu su adama ayretler icinde kaldik kizdik bagirdik bugun biz burdayiz dedikki istikrarin arkasinda durulmali kisilerin degil ertugrul hocanin dun arkasindaydim bugunde arkasindayim yarinda en kotu gununde yine arkasinda olacagim bu kisilikle alakali birsey degil tigana icinde ayni seyleri dusunuyordum ve arkasinda duruyordum istikrarin arkasinda duruyorum ve benim gibi dusunenler istikrarin arkasinda duruyor bizler hocanin kayitsiz sartsiz arkasindayiz cunku o teknik direktor bizlerse taraftariz biz kimin nerde ne sekilde ne duzende oynayacagini burdan bos laflarla istedigimiz kadar konussakta sonucta bu isi bilenler onlardir malmiki bu uefa futbol otoriteleri bu adami gelecegin en iyi antrenorlerinden biri olarak gosteriyorlar demekki bir gelecek goruyorlar rafael benitez degilmiydi hicbirsey sorulmadan ertugrul saglami tanimiyorum ama gorursem tebrik etmek isterim diyen o zaman bosa konusmamak lazim istikrarli bir sekilde sabirla bekleyip istikrarin arkasinda durmamiz lazim mumkun degildirki surekli patron ve isci degistiren bir isyeri iflas etmesin