Arkadaşlar bu konuyu açtığım için çok büyük tepki alacağımı bliyorum.Bundan 1-2 hafta önce moderatörlerimizden biri olan alen abimiz bu forumda herkes düşüncesini özgürce belirtebilir diyordu.Bende bundan destekle bu konuyu açıyorum.Dün akşam fb maçı oynanırken sohbet bölümünde bazı arkadaşlarla küçük çapta bir tartışma yaşadık.Onlar fenerbahçenin rezil olmasını istiyorlardı.Ben bu işi anlamış değilim.Tartışmak istiyorsan konu açabilrsin dediler.Bende açıyorum.Ben dün akşam fb nin turu geçmesini istediğimi söyledim.Bana söylenen tek şey kardeş sen hangi takımlısın? sorusu oldu.Şimdi objektif olarak cevap vereceğinizi düşünerek ben size soruyorum.Beşiktaşlılık diğer takımların rezil olmasını istemekse ben beşiktaşlı değilim.Asıl öncü olunması gereken fb başarılıdır.Ben ondan başarılı nasıl olabilirim mantığıdır.Sİzin gibi düşünen arkadaşlar(yani ben rezil oldum fb de rezil olsun)çıtayı maalesf aşağa çekiyolar.(MANTIK ÇİTASI).Kimse düşünmüyoki takımı şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış bir ülkede şampiyon olmak nasıl bir duygu olacaktır.Fb avrupada başarılı iken sen onu türkiyede geçebiliyorsan adını herkese çk daha rahat bir şekilde duyurabilrsin.Ama bazı insanlar(dün tartıştığım kişiler)başarı ölçüsünü fb den veya gs den daha iyi olmak olarak tutuyorlar.Bu tarz kişilern büyük beşiktaşımızı yöneten kişiler olmamasını diliyorum.Ve de bu tartıştığım kişiler 2. yarı başında oynadığımız DİSKİ maçında takmımızın durması gerktiğini bir takımın rezil edilmemesi gerektiğini ve de diskiye daha fazla gol atılmaması gerektiğini savunan kişiler iken sırf fb oynadığı için "kahrolsunlar","beter olsunlar" gibi şeyler söylüyorlardı.Nasıl bir çelişkidir ben çözemedim.Birde savundukları düşünceye bak "biz 8 yediğimizde onlar bizimle dalga geçtiler inş.9 yerler" düşüncesi.Kimse fb bizden iyiyse ben onlardan iyi nasıl olabilirm? demiyor.Onlar beter olsunlar diyor.Bu düşünce tarzıyla beşiktaşımızın adını kirlettiğinizin farkında değilsiniz(100 yıl önce bu takımlar savaşta birbirlerine yardımcı oldular omuz omuza savaştılar;eminimki şimdi savaş çıksa ilk fb lileri öldüreceksnz).Kalkınma fb nin kötü olmasıyla olmaz.Beşiktaşın iyi oluşuyla olur.Eğerki beşiktaşlılık terimini diğer takımların düşmanlığı olrak koyuyorsanız;bu forumunda niceliği buysa beni silebilrsiniz buradan.Ama ben birkez daha söylüyorum.Beşiktaşlılık hayat felsefesidir.Beşiktaşılılık dostluktur.Beşiktaşlılık tek olmaktır.Beşiktaşlılık özel olmaktır.(ki bazı takımların düşmanlığını yaparak onları nekadar çk kıskandığınızı belli ediyorsunuz).Beşiktaşlılık ileriyi hedeflemektir.(bu düşnce tarzıyla kö
prüyü geçmeden boğuluruz).Beşiktaş lılık takmı için en iyisini istemektir.Ama en önemlisi beşiktaşlılık konu türkiye olduğunda gerekirse kendini feda etmektir.(Bu mantık kişiliği zayıf kişilerde maalesef yok.)Benim beşiktaşlılık anlayışım budur.Buna rağmen beni burada istemiyorsanız siz bileceksiniz.Eğer beşiktaşlılık kıstasını diğer takımların başarısızlığını isteyerek tutuyorsanız.Admin arkadaşlardan ricam beni silin.Ama alin abimin dediği gibi herkes düşüncelerinde özgürdür.Ve buda benim düşüncem.Siz ne düşünmek istiyorsanız düşünebilrsiniz.Tepkilerinizide anlayışla karşılayacağım.Ama maalesf şu an bu tartışmayı bile yapıyorsak beşiktaşlılık görüşü çoktan bitmiştir bazı kişilerin.100 Yıllık tarihimize bi bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Dün akşamki tavrınızla başarısızlığını istediğiniz takım taraftarlarından hiçbir farkınız olmadığını anlamanızı umud ediyorum.İddiam şudur benim beşiktaşlılığımı tartışmaya gerek gören varsa konuşabiliriz.Buradaki bi çok kişiden daha iyi beşiktalı olduğumu düşünüyorum.Ben diğerleri gibi değilim GERÇEK BEŞİKTAŞLIYIM.Ve de ölçüm şudurki her zaman en iyisi ben olmalıyım.Dİğerleri önemli değil önemli olan BEŞİKTAŞ.Teşekkür ediyorum.UMarım anlaşımışımdır.......Herşeye rağmen tebrikler fenerbhçe.Türkiyemizin adını en iyi şekilde dünyaya duyurduğun için....