muhammed in basın acıklaması :):):) | | Türkiye bu çocuğu konuşuyor!
Beşiktaş minik takımında forma giyen ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Muhammed Demirci, bugün basına tanıtıldı. Beşiktaş Kulübü Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar ve 11 yaşındaki futbolcunun velayetini elinde bulunduran Seyit Ateş ile Muhammed, Fulya Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
Sinan Vardar, Muhammed'in Türk ve dünya futbolu için ümit vaadeden yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Muhammed henüz 11 yaşında. Bundan sonra kendisini bekleyen uzun bir yol var. Küçük bir civcivi nasıl muhafaza ediyorsak, Muhammed'i de öyle muhafaza etmeliyiz. Yönetim olarak kendisine çok büyük özen göstereceğiz. Muhammed büyük bir değer. İleride büşük bir yıldız olacak. Profesyonelliği için ilk adımı atacağız. Önümüzdeki günlerde bu konuda çalışmalarımız olacak. Öncelikle Muhammed'in istikbalini garanti etmeliyiz. Onu kısa bir süre sonra (A) takımda izleyeceğimize inanıyorum" dedi. ATEŞ : "FENERBAHÇE VE GALATASARAY DA İSTEDİ"
Muhammed'in manevi babası Seyit Ateş ise Muhammed'in bir varoş çocuğu olduğunu belirterek, "Varoşlardan iyi futbolcular çıkıyor. Muhammed'i 4 yıl önce bir sosyal faaliyet sırasında tanıdım. 27 yıldır başkanlığını yaptığım Gençlerbirliği kulübüne getirdim. Daha sonra da Beşiktaş'ta lisans çıkardık" şeklinde konuştu. Muhammed'in dünya starı olacağına inandıklarını anlatan Ateş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de minik futbolcuyu istediklerini anlatarak, "Aziz Yıldırım ve bazı Galatasaraylılarla görüştüm. Büyük kulüpler oldukları için görüştük, yoksa Beşiktaş'tan başka bir kulübe vermeyi düşünmedik. Ben çok iyi bir Beşiktaşlıyım. Türkiye'de mutlaka Beşiktaş'ta oynayacak. Yönetimle cuma günü bir araya gelerek, sözleşme konusunu görüşeceğiz" diye konuştu.
Ateş, Muhammed'in gördüğü ilgiden dolayı şımarmayacağını ifade ederek, "Biz bilimsel olarak çalışıyoruz. Çapa Tıp Fakültesi Spor Ana Bilim Dalı'nda bir heyet sürekli bilimsel testler yapıyor. 5 yıl sonra Muhammed'i İnönü Stadı'nda şov yaparken göreceğiz" dedi.
Muhammed ise kendisine kimi örnek aldığı sorusuna, "Dünyada Ronaldinho, Türkiye'de ise Sergen" yanıtını verirken, 4 yıldır futbol oynadığını söyledi. 11 yaşındaki futbolcu daha sonra futbol topuyla sahada basın mensuplarına gösteri yaptı. |