Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 19:22   #46
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
süleyman.03.zehir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ertuğrul hoca kameraların 90 dakika onu çektiğini bilmiyormu ?

onun için ağzından çıkan kelimeleri iyi seçmeli bence.eminim baki maçtan sonra izlemiştir o pozisyonu ve hocanın ona YETER BEE !! dediğini anlamıştır kesin...

kendinizi baki nin yerine koyun bu durumda.ne kadar acı bi olay.kaldı ki takımda oynadığı zaman en çok mücadele eden ve kapasitesini zorlayan bi isim.

bana kalırsa o andaki pozisyonu hata da değildi.tamamen şansızlıktı.
yani kısacası hoca çok amatörce davrandı ...
Hocamı amatörce davrandı???Yaa ertuğlul hoca değilde başka bir hoca olsaydı o zaman görüdünüz siz asıl amatörü.Yeter bea kelimesinde ne var anlayamadım bi türlü.Bu zamana kadar hep aynı hatalarını yaptığını biliyoruz bakinin.Bu maçtada ertuğlul hoca o kadar uyarmıştır onu,bu sefer takımı yakma diye.Ama yine o hatayı yapınca ertuğlul hocada dayanamamış yeter bea demiş.Çok normal bir davranış bence.Hoca yeter bea derken biz neler diyorduk bide onu düşünün bakalım.Bakinin neyini savunuyorsunuz anlamadım yaa.İlla o pozisyonun golmü olması lazım yani...Baki bu maçı tekrar seyrederse seyretsin.Sanki bilmiyormu taraftarın,hocanın onun hakkında neler düşündüğünü.O kadarda saf değildir herhal.Baki bu takımın 5.seçenekteki stoperidir.Bu çok açık ve bunu kendiside biliyor.Hala forma şansı buluyorsa sık sık sakatlanan oyuncular sayesindedir...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla