Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2006, 20:52   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Defansın soluna genç Ergün Teber...Ne dersiniz?

Click the image to open in full size.

1985 doğumlı ulusal takım deneyimi de olan sol ayağını etkili kullanan Ergün Teber Kayserispor'dan ayrılavak gibi gözüküyor. İbrahim Üzülmezin futbolun temel kriterleri olan top kontrolu, özellikle pas ve orta yapma kabiliyetsizliği ve yaratıcı olmayıp inisiyatif almadan topu büyük oranda ya geriye ya da yana doğru iteklemesi ve yaşının da epey ilerleniş olsuğu göz önüne alımdığında ve defansın sol kanadına bence alınmalı.

İşte Tigana'nın istediği genç bir oyuncu....Ulusal takımda izlediğim kadarıyla oyunu geriden kurubiliyor; pas, ortası ve top kontrolü iyi olan bir futbolcu. Beşiktaş'ın bu sene çektiği en derin sıkıntılardan birisi de gerideki dört defans adamının da oyun kurma ve özelikkle pas yeteneğinin olmaması dolayısıyla oyunun rakip üzerine kurulması konusunda pek katkı sağlayamamalarıydı. Bugünün futbolunda oyun kuran defans oyuncusu anlayışı söz konusu. Şu anki kadroyla seneye yine benzer sıkıntılar çekilebilir. Bugünün futbolunda Beşiktaş'ta olduğu gibi "top kullanamayan" defans anlayışı gibi bir şey yok!Defansın soluna kontejan itibariyle yabancı alınamayacağına göre Ergün Teber bu sıkıntıya çözüm getirebilir. Ne dersiniz?

Ergün Teber Kayseri’den ayrıldı
Kayserispor’un başarılı futbolcusu Ergün Teber’in takımdan ayrıldığı açıklandı.

Click the image to open in full size.
16 Haziran 2006 16:20


Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, defans oyuncusu Ergün Teber'e 1 yıllık mukevele önerdiklerini, ancak futbolcunun bunu kabul etmediğini söyledi.

Hurma, ''Ergün Teber, mukavele önerimizi kabul etmeyerek Kayserispor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Biz de bu futbolcuya kendisine kulüp bulmasını söyledik'' dedi.

Kayserispor'un alt yapısından yetişen Ergün Teber, 7 yıldır bu takımda görev yapıyordu.

haber3

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Barisozgur Ofline