Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 20:09   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ronaldinho’ya zaman verin'

Click the image to open in full size.
'Ronaldinho’ya zaman verin'
Kluivert, medyadan da Ronaldinho’ya zaman vermesini istedi.
4 Mart 2008 15:56
Barcelona’nın eski golcüsü Patrick Kluivert, eski takımını özlediğini itiraf ederken medyadan da Ronaldinho’ya zaman vermesini istedi.

1998/99 sezonunda Barcelona’nın La Liga’yı kazanan kadrosunda yer alan Kluivert, Katalan takımı formasını giydiği 182 maçta 90 gole imza atmıştı. 1995 yılında Ajax’ta Frank Rijkaard ile beraber oynarken Şampiyonlar Ligi’ni de kazanan golcü oyuncu, Barça'daki eski günleri özlüyor.

Don Balon dergisine konuşan Hollandalı oyuncu, "Orada kariyerim için çok önemli olan 6 yılım geçti. Kulübü ve şehri özlüyorum. Barcelona’da yaşadığım zamanlardan kalma bazı güzel anılarım var: antremanlar, restoranlar ve her şey..." dedi.

"Ronaldinho yine 'en iyisi' olacak"

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Kluivert, Barça'nın bu sezon en çok eleştirilen futbolcusu Ronaldinho'ya sahip çıkarak, "Bence en iyisi, Ronaldinho’nun istediğini yapmasına izin vermek. Özel hayatı konusundaysa, ona rahat bir ortam sağlamak gerekiyor. Ronaldinho dünyanın en iyisiydi ve bugün biraz rahat bırakılırsa yine en iyisi olabilir" diye konuştu.

Barcelona'nın kendisini gibi Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la olan ilişkisinden de sözeden Kluivert, “Onunla iyi bir ilişkimiz var, çok fazla konuşmayız fakat her zaman iyi anlaşırız. Beraber çok vakit geçirdik. Beraber oynadık. Daha sonra benim hocam oldu” dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla