Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 08:22   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Avrupa sizin, Türkiye bizim'

Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Sevilla zaferini kutladı ve ekledi: 'Müthiş bir iş başardılar, tebrikler. Ancak lig için hiç heveslenmesinler, kupa bizim olacak...'
6.3.2008



‘Hepimiz sevinçliyiz’
Fenerbahçe'nin Sevilla karşısında aldığı tarihi zafer tüm Türkiye’yi sevince boğarken, Beşiktaş Menaceri Sinan Engin de camia adına Sarı-Lacivertliler’i kutladı. Fenerbahçe’nin büyük bir iş yaptığını söyleyen Engin, “Avrupa’da tecrübeli oyuncuları işi bitiriyor. Sonuçta bir ülke takımı ve hepimizi sevince boğdu. Sayın Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz ve destekliyoruz. Ancak hatırlatalım, Türkiye’de lideriz ve şampiyon olacağız” dedi.
‘Kazanmak zorundayız’
Beşiktaş'ın tek hedefi olduğunu belirten Sinan Engin, “Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz. Fenerbahçe Avrupa’da başarılı ancak Türkiye için heveslenmesin. İnşallah sezon sonunda kupayı kaldıracağız. Bu hedef doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Ankara’da çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Eğer kaybedersek, Galatasaray galibiyetinin bir anlamı kalmaz. En büyük iş taraftarımıza düşecek. Başkent’te İnönü Stadı’ndaki görünümü bekliyoruz” ifadesini kullandı.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla