Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 10:26   #48
bjk_bjk

bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Çakır:Galibiyet İçin Çıkacağız
Gençlerbirliği'nin başarılı golcüsü Mehmet Çakır, Turkcell Süper Lig'de yarın Beşiktaş karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Beraberliğin her iki takıma da yaramadığını anlatan Mehmet, “Her iki takım da kazanmak için oynayacak. Biz hala rahatlamış değiliz. Ligde rahatladım diyen takım sıkıntıya düşer. Bizim gibi kaliteli bir takımın böyle bir durumda olması bile kötü. Beşiktaş da iyi bir takım. Lider olarak gelecekler. İyi ve güzel bir maç olacak. Beraberlik her iki takıma da çok fazla yaramıyor. Gençlerbirliği olarak hiçbir zaman beraberliğe oynamayacağız. Galibiyet için oynayacağız” diye konuştu.
Transfer mevsiminde isminin Beşiktaş ile anılmasının maç öncesinde kendisini olumlu veya olumsuz bir şekilde etkilemediğini vurgulayan golcü futbolcu, şöyle devam etti: “Sezon sonu veya başında bu tür olaylar oluyor. Benim açımdan olumsuz bir durum olmuyor. Bana gelen transfer teklifleri benim kendime olan güvenimi daha da artırıyor. Kafamın karışması söz konusu değil. Bu maça da diğer maçlar gibi çıkıp elimden geleni yapacağım. Açıkçası takım olarak rahat değiliz. Takım iyi bir konuma gelince, zaten şartlar kendiliğinden gelişir.”
bjk_bjk Ofline