Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 15:01   #14
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Potada derbi heyecanı

A.A

Click the image to open in full size. Beko Basketbol Ligi'nde lider Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray yarın karşı karşıya gelecek

Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftası yarın dev bir maçla başlıyor. Ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka, derbi maçta yarın karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların sahası olan Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde geçen hafta Efes Pilsen'i yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Beşiktaş Cola Turka'nın 22 maçta 17 galibiyet ve 5 yenilgi sonrası 39 puanı bulunuyor.

Sezonun ilk yarısını lider kapatan, ancak ikinci yarıda inişli çıkışlı bir grafik çizen Galatasaray Cafe Crown ise 15 galibiyet, 7 yenilgi sonrası 37 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın sahası olan Beşiktaş Cola Turka Arena'da yapılan maçı sarı-kırmızılı ekip 80-75'lik skorla kazanmıştı. Yarınki maçı da Galatasaray Cafe Crown'un kazanması durumunda sarı-kırmızılılar olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka'nın galibiyeti halinde ise seriye eşitlikle başlanacak.

Üç büyük kulüp arasındaki anlaşma gereğince yarınki derbiyi konuk Beşiktaşlı taraftarlar salonda izleyemeyecek.

</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla