Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 19:44   #1
aslihan7780
 
aslihan7780 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Gözler derbide

Efes Pilsen galibiyetiyle ligin tepesinde yalnız kalan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray ile yarın (7 Mart) deplasmanda karşılaşacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki müsabaka saat 20.00'da başlayacak.

Sezonun ilk yarısında Akatlar Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada sarı kırmızılıların aldığı galibiyet bu maçı daha da önemli hale getiriyor. Şampiyonluk için mücadele eden iki ekibin bu karşılaşmasında Beşiktaş olası play off eşleşmelerinde rakibine avantaj kaptırmamak için mutlak suretle galibiyetle ayrılması gerekiyor. Siyah-Beyazlı ekip eğer yarınki maçı kazanırsa Galatasaray ile play offlarda eşleştiği takdirde seri 0-0 başlayacak. Ancak Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki derbiyi Galatasaray Cafe Crown kazanırsa sarı kırmızılılar herhangi bir eşleşme öncesinde 1-0'lık avantaj sağlayacak.

Efes Pilsen galibiyetiyle liderliğini pekiştiren Beşiktaş'ın derbi öncesinde 22 maçta 17 galibiyet ve 5 mağlubiyet sonrasında topladığı 39 puanı bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Darüşşafaka'ya mağlup olan Galatasaray ise 15 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 37 puanla puan cetvelinin 4. sırasında yer alıyor.
__________________
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun
Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar
Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var
Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım
Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım
Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım
aslihan7780 Ofline