Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 22:15   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Faciaya ramak kala asılı kaldı

Faciaya ramak kala asılı kaldı

M. AKİF ERDEM İstanbul
Gaziosmanpaşa'da freni boşaldıktan sonra yokuş aşağı hızlanan kamyon, park halindeki bir otomobili altına aldıktan sonra çocuk parkına düşmek üzereyken 5 metre yükseklikte asılı kaldı.
Küçükköy Yeni Mahalle 540 Sokak’ta dün öğle saatlerinde bir fırına ait depoya un götüren 34 FH 0294 plakalı kamyonun, depo girişinde manevra yaptığı sırada frenleri boşaldı. Muammer Gümbelek (42) yönetimindeki kamyon yokuş aşağı yolda hızla ilerlerken önce yoldan geçmekte olan Hatice Çaylı'ya(50) çarptı. Daha sonra yol kenarında park halindeki 34 YL 0832 plakalı bir otomobili de altına alarak ilerleyen kamyon, Küçükköy Meydanı’nda bulunan Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Parkı'na düşmek üzereyken 5 metre yükseklikte asılı kaldı. Sürücü Gümbelek, kamyonun parka düşeceğini düşünürek son anda kendini dışarı atarken kamyonun çarptığı otomobil parka düştü. Kaza sırasında parkta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Olay yerine gelen ambulansla Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırılan Çaylı'nın başından yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücü Gümbelek ise gözaltına alındı.
Mahalle sakinleri kazanın meydana geldiği parkın hemen yanındaki Dumlupınar İlköğretim Okulu'nun kazadan 5 dakika sonra dağılacağını, kazanın o saatte olması halinde büyük bir faciaya neden olabileceğini söyledi


Click the image to open in full size.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla