Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 00:53   #10
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle helal olsun ben sadece demirörene kızıyorum ve şunuda eklemeden geçemiicem bizi engellemeseler (101. yılda) bugün çok farklı bir takım olurduk avrupada eserdik.
birde feneri başarısını küçümsemek değil ama inter yedekleriyle lakayıt çıktı ezildi ön elemede dünya kadar zor takım vardı liverpol gibi ama anderleth i çektiler. gruptan çıktılar yine okadar takım arasından porto ve sevilla vardı sevilla yı seçtiler.biz olsak elenirdik orası ayrı ama sevilla bitmiş bukadar kötü defans bizde bile yok
EVET 100. yildan sonra bu takim resmen baltalanmistir yoksa simdiye kadar coktan ceyrekler yarilar oynamistik ancak luceskununda eksikleri vardi son maci oraya getirmisken o turu gecemiyorsak sorun hocadadir hemde rakip garantilemisken ve cok yasli bir kadro kurmustu besiktasa o sezon simdi eger kadromuzu duzgunce guclendirebilirsek iyi bir planlamayla senelerce sampiyonlar liginde yukarilara oynayabiliriz ama bunnarin hepsi vizyon ve ongoru isi yonetim bunu becerebilirmi supheliyim