Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 13:54   #20
VeysTube
Can't Forget

VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forma kalite olarak beyenilmeye bilir yada beyenile bilir. Ama unutmayınki sonuçta Beşiktaş formasıdır,bu asaletli bu asaletsiz demeye kimsenin hakkı yoktur. Beşiktaş`lı olun biraz! milletin takip ettiği bi forumda Beşiktaş formasına böyle hakaret edemezsiniz. O ne kadar kalitesiz olursada olsun asalet yok demek kimsenin haddine değil. Beşiktaş`lı olmak konuşmayı bilmek,oturup kalkmayı bilmek demektir,ben Beşiktaş`lıyım demekle elinin altına klavyeyi alıp yazmakla Beşiktaş`lı olunmaz.

Eskiden Beko formaları gerçekten güzeldi,ama artık Beko istemiyorum. Nedenmi eskiden Bekonun tek sahibi Beşiktaş`lı Rahmi Koçtu,şimdi Rahmi Koç hiç bir şekilde klüple ilgilenmiyor ve yardımlarda bulunmuyor. Oğlu ise Fenerbahçe`de nelere imza atıyor ve Beko`nun artık sahibi oğlu Ali Koç. Geçen sene bize dediği lafları ne kadar çabuk unuttunuz!! bunları dikkate alın,bence bu seneki formalarımızda gayet güzel.
hey allahım ya yapma ya sen ne çok biliyorsun öyle

konuuy nereye çekiyo ya şuraya bak

birader o asalet lafını doğru öğren benim konuma dikkatli bak

sadece REKLAMIMIZ OLAN COLA TURCA KONUMDUR SADECE tmm döndürme konuyu tartışmak istiyorsan başka konu bul !

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?

ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla