Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2008, 17:38   #1
Baxter Stockman

Baxter Stockman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

utanın be bi kalemde sildiniz bobo'yu...takımdan gitmesini hiç istemiceim 4 adamın en başında bobo gelir...ha ama futbol bu tabi adam gitmek ister avrupada oynamak ister o zaman da bize bobo'ya katkılarından dolayı teşekkür etmek düşer.... bobo 'nun satılması sorun degil de bize mutluluklar yaşatmış bi adama taraftarın böyle satış koyması problem bence...ayrıca bobodan kazancaamız parayla daha ii transfer yapacağımızı iddaa eden arkadaşlara soruyorum: peki bu boboyu alcak kulüpler salak mı arkadaşım?? daha ucuz ve daha iisi varsa onlar nie taa türkiye'de oynayan bi adamın peşine düşüolar?? mantıklı olalım, bobo gayet süper bi adam ama böle süper adamların da türkiye'de kalmalarını beklemek ya da kalmak istemediklerinde bu adamlara kızmak biraz yanlış gelio bana...ha kalır, nasıl kalır? yönetim elindeki cevherin değerini bilir der ki "gitme kardeşim ben vericem sana o parayı yeni sözleşmede, yeni transferler de yapıcaz avrupada başarıya koşucaz merak etme sen..." . ama yok işte o kadar paramız...

Konu Baxter Stockman tarafından (07-03-2008 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir..
Baxter Stockman Ofline