Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2008, 14:50   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bugün ki Fotomaç manşet - Kanun Koyucu Bobo

Click the image to open in full size.



Kanun koyucu Bobo
Geçen hafta G.Saray'dan liderliği devralan Beşiktaş, dün G.Birliği karşısında ecel terleri dökmesine rağmen maçı kazandı ve zirvedeki yerini korudu
Geçen hafta G.Saray'ı yenerek 137 hafta aradan sonra lider olan Beşiktaş, dün akşam Gençlerbirliği karşısında ecel terleri döktüğü maçı son dakika golüyle kazanmayı başardı. Siyah-beyazlı ekip deplasmanda olmasına rağmen İnönü Stadı'nı aratmayan bir taraftar desteğiyle karşılaşmaya hızlı başladı. Kartal, henüz 4'üncü dakikada Delgado ile yakaladığı pozisyondan yararlanamazken, bir dakika sonra ise Tello'nun kornerden gönderdiği top üst direkten döndü. Ancak Beşiktaş ilk 45 dakikada daha üstün oynamasına rağmen golü bulamadı ve ilk yarı golsüz sonuçlandı. Siyahbeyazlı takım ikinci yarıya çok hızlı başlarken, 59'da bu kez Delgado'nun şutu direkte patladı.

Beşiktaş'ın aradığı gol ise 60'ta geldi. Tello'nun serbest atışında İbrahim Toraman topu kafayla Gençlerbirliği ağlarına gönderip takımını öne geçirdi. Ancak golden sonra Beşiktaş oyunu rölantiye alınca ev sahibi yüklenmeye başladı ve 69'uncu dakikada da Kerem'le beraberliği sağladı. Bu golden sonra Beşiktaş galibiyet için tüm gücüyle saldırırken, 73'te oyuna giren Bobo, +94'te attığı golle Beşiktaş'a galibiyeti getirdi. 90'ıncı dakikada top ceza alanında Tuna'nın eline çarptı, yan hakem Serdar Akarca bayrağını çekti ama Yunus Yıldırım 'devam' deyince Beşiktaşlılar isyan etti.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu HandaN tarafından (08-03-2008 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir..
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla