Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2008, 22:27   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Davis: "LeBron bir canavar"

Golden State Warriors'ın yıldızı Baron Davis, ligin en değerli oyuncu ödülü için oyunu Kobe Bryant ve LeBron James'e vereceğini açıkladı. LeBron'dan övgüyle söz eden Davis, "O gerçekten bir canavar" dedi.

Miami Heat'e konuk olan Golden State Warriors'ın yıldızı Baron Davis 35 sayı farkla kazandıkları maçta yalnızca 28 dakika süre alırken, 15 sayı – 10 asistlik bir performans sergileyerek double-double yapmıştı. Skorer oyuncu, fazla terlemediği maçın ardından merak edilen sorulara cevap verdi.

- Resmi MVP oyunu hangi oyuncu için kullanacaksın?

Baron Davis: LeBron ve Kobe. Aslında yanlış anlaşılmasın Kobe ve LeBron, bu sırayla oyumu kullanacağım. Ligin en değerli oyuncuları hakkında konuşuyorsunuz, bu konuda benim düşüncelerim bu yönde.

- LeBron James'in 50 sayı – 8 asist – 10 ribauntluk performansı için neler söyleyeceksin?

Baron Davis: Evet, LeBron gerçekten bir canavar. Şu anda yalnızca 23 yaşında, genç oyuncunun en verimli olacağı dönem geldiğinde neler yapabileceğini düşünün.

- Çevrendeki kişiler maçınız olmadığı zaman vaktini genellikle evinde geçirdiğini ve NBA maçlarını izlediğini söylüyor. Bu konuda neler söyleyeceksin?

Baron Davis: Benim favori oyuncularım LeBron ve Kobe. Bütün gün onların maçlarını izliyorum. Bu arada, Wade'in oyununu da seviyorum.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla