Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2008, 09:08   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kahramanlar konuşuyor

Kahramanlar konuşuyor
Click the image to open in full size.

Zemin kötü, rakip zorlu, eksikler çoktu. Sahneye çıktılar, Beşiktaş'ı kurtardılar... Başkent kahramanları, FANATİK'e stres dolu galibiyeti anlattı.
9.3.2008



BOBO

‘Sözümü tuttum’

Sakatlığını atlatan ve uzun bir aradan sonra takıma katılan Bobo, Gençlerbirliği maçı öncesinde FANATİK’e konuşmuş ve gol sözü vermişti... 90+4. dakikada fileleri havalandırıp Beşiktaş’a 3 puanı hediye eden Brezilyalı yıldız yine konuşmak için FANATİK’i seçti. Sambacı, “Oyuna girerken Ricardinho bana, ‘Sen atacaksın, kazanacağız’ dedi. Zaten ben size de söylemiştim, sözümü tuttum” diye konuştu.

‘Karambol oldu’
Ceza alanı içinde tam bir karambol yaşandığını dile getiren Bobo, “Top önüme düştüğünde tavana doğru vurdum ve gol oldu. Gerçekten bizim için bu galibiyet çok anlamlıydı. Önemli olan golün ne zaman, nasıl ve kim tarafından atılmış olması değil, Beşiktaş’ın kazanması... Bu seriyi sürdüreceğiz, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Takımda inanılmaz bir ortam var, tek eksiğimiz şampiyonluk” dedi.
TORAMAN

‘Abartmayalım’

Sezona Sheriff maçında attığı golle başladı İbrahim Toraman... Stoper de oynadı, sağ bek de, ön libero da... Her kritik maçta Kartal’ı kurtaran adam olan yıldız oyuncu, Gençlerbirliği filelerini havalandırıp, ligdeki gol sayısını 4’e çıkardı. Tıpkı Bobo gibi FANATİK’e açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın 2. kaptanı, “Sadece görevimi yapıyorum. Abartılacak bir şey yok” diyerek mütevazı bir yorum yaptı.

‘Ter döküyoruz’
Yükselen performansıyla Beşiktaş’ı sırtlayan ancak milli takımda kendine yer bulamayan Toraman sözlerini şöyle sürdürdü: Şampiyonluğa yürekten istiyoruz. Hepimiz aynı amaç için mücadele ediyoruz. Son düdüğe kadar mücadele ediyoruz, ter döküyoruz, bir an olsun maçı bırakmıyoruz. Bizim bu mücadelemize ‘şans’ deyip geçmek, bize haksızlık. Üzerimize düşeni yapıp, kalan 9 maçımızı kazanacağız...

Kısa...Kısa...


‘Sadece 9 maç kaldı’
Zorlu Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan alarak zirveden kopmayan Beşiktaş’ta, menacer Sinan Engin iddialı açıklamalarda bulundu. Engin, “İlk yarıda farklı kulvarlarda oldukça fazla maç yaptık. Genç oyuncularımız bu ağır tempoyu kaldıramamıştı, ancak şimdi önümüzde sadece kazanmamız gereken 9 karşılaşma var” diye konuştu.

İki gün izinliler
Başkent sınavından kayıpsız dönen Siyah-Beyazlı futbolculara, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan 2 gün izin... Sağlam’ın verdiği izin doğrultusunda dünü ve bugünü izinli olarak geçiren Kara Kartallar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Tello rüzgârı
Beşiktaş’ın deplasmanda Gençlerbirliği’ni son dakika golüyle yenmesi Şili’nin en önemli gazetelerinden El Mercurio’da geniş yer buldu. “Tello’lu Beşiktaş liderliği bırakmadı” başlıklı haberde Şilili futbolcunun performansının oldukça etkileyici olduğu belirtildi. 61. dakikada İbrahim Toraman’la öne geçen Beşiktaş’ın, uzatmada Bobo’yla 3 puanı kazandığı ifade edildi.
Dış sahada da lider Kartal!
25. haftası geride kalan Süper Lig’de liderlik koltuğunda bulunan Beşiktaş, özellikle dış sahada etkileyici bir görüntü çiziyor. Deplasmanda 13 karşılaşmaya çıkan Siyah-Beyazlılar, 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle ligin en başarılı takımı konumunda bulunuyor. Kartal’ı topladığı 25 puanla Galatasaray izliyor.

‘Zidane’a hayrandım’
Türkiye Kupası’ndaki Rize karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirerek, takımdan ayrı kalan Cisse, FourFourTwo dergisine konuştu. Küçükken Zidane’a hayran olduğunu belirten Fransız yıldız, Siyah-Beyazlı taraftarlar için, ‘Beşiktaş taraftarı hayatımda gördüğüm en çılgın seyirci’ yorumunu yaptı. Cisse, Türkiye’de oldukça yetenekli oyuncuların olduğunu sözlerine ekledi.

Erdoğan bile inandı!
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, camia olarak şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. Erdoğan, “Davasına inanmış insanların pozitif enerjisiyle şampiyonluğun en büyük adayıyız. Gençlerbirliği deplasmanı bizim için zorlu geçti, ancak son saniyeye kadar mücadele edip kazanmasını bildik” dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla