kusura bakmayın ama benim katılmadığım nokta var beşiktaşımız neden avrupada başarılı olamazmış anlayamadım? istikrarlı bir yönetim politikası, doğru transfer politikası ile tabi ki avrupada da başarı gelir. Bu sezon porto maçında o son dakika golü yenmese biz de gruptan çıkmıyomuyduk? uefada şimdi ortalığı kasıp kavuran marsilyayı yenmedik mi? bunlar da başarıdır ayrıca beşiktaş asla avrupada başarılı olmıycak ligdeki sonuçlara sevinin gibi bi mantelite ligde de başarısızlığa neden olur zor da olsa beşiktaş avrupada başarı hedeflemelidir ki vitrine çıksın bu sezon şamp liginden 8 milyon gibi bi para aldık bu denli bir maddi katkı bir yana bırakılmamalı ve daha yukarısı hedeflenmeli.
Ancak her noktanın aşırı derecede eleştirilip beşiktaşımızın yerden yere vurulması konusuna katılıyorum. GB maçında kötü futbol oynamış olabiliriz bazı oyuncularımız formsuz ya da hatalı olabilir bu liderliği haketmediğimiz anlamına gelmez ne olursa olsun o golleri atan bizim oyuncularımız ve birileri gibi şikeyle masa başında değil sahada atılangoller bunlar kıymetini bilmek lazım.
Not: beşiktaşımızın Premier ligdeki futboldan daha iyi futbol oynadığı maçlar da oldu "Premier Lig'de izlediği
futbolu görmek isteyenler kısaca hayal görenlerdir" fazla iddalı bir yorum ben Beşiktaşımızın da bu düzeyde futbol oynıyacağına inanıyorum çünkü herşeyin başı inançtır bizler inanalım ve isteyelim ki görelim önce istemek lazım.
Konu sierra tarafından (09-03-2008 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir..
|