arkadasim hangi birini anlatayim ilk macima babam goturmustu denizli maciydi; denizlinin hali pek fenaydi, babam zor maclari izleyemiyo o yuzden o maca goturmustu bukadarini hatirliyorum heralda orta okuldaydim sonra babam cok kufur ediyorum diye bi daha pek bi maca goturmedi beni

aklim kemale erdi kendim gitmeye basladim ama malesef simdi gurbet eldeyim yalan soylemiyorum inonudeki videolari gorunce agliyorum ingilterede de maclara gidiyorum hatta liverpool macina gittim ama arkadaslar bulbulu altin kafese koymuslar ille de INONU demis burasi futbolun vatani ancak gelin gorun ki inonudeki o RUH baska hicbiryerde yok.
Bunun disinda inonudeki en degisik anim sudur: bir lig macinda yeni aciktayiz en fazla 2 sira arkamizda bir amca mac boyunca kufur ediyo alisilmadik bisey degil tabi ama amcanin hayal gucu o kadar genis ki ettigi kufurler tarih, biyoloji ve hatta kimya konulari ile bezeliydi aklimda kalan 2 muthis ornek var pozisyondan sonra
1. rakip futbolcunun annesinin Ataturk tarafindan ....... edilmesini diledi (elimden geldigince kibarlastirmaya calisiyorum)
2. hakemin hucrelerinin carsi tarafindan ..... diledi
ben o dakkadan sonra zaten maci biraktim ki yeni acik da uzunca bi sure kendine gelemedi zaten