Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 10:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serdar Özkan a İspanyol kancası

Toshack’ın önerisiyle Beşiktaş’ın genç yıldızı için düğmeye basan İspanyol kulübü, siyah beyazlı yönetimden gelecek ay masaya oturmak için randevu istedi.

BEŞİKTAŞ’ın genç yıldızı Serdar Özkan’a İspanyol kancası. Real Sociedad, Serdar Özkan’ı renklerine katmak için harekete geçiyor. Siyah beyazlı takımın birçok maçını takip eden İspanyol takımının futbol direktörleri, Nihat Kahveci’den sonra Türk futbolunun parlayan yıldızı olarak gösterdikleri Serdar Özkan için olumlu rapor hazırladılar. İspanyol idareciler, Serdar için siyah beyazlı kulüp yönetimi ile konuşmak amacıyla önümüzdeki ay İstanbul’a geleceklerini belirttiler.

Toshack önerdi

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü John Benjamin Toshack’ın yakından takip ettiği Türkiye Süper Ligi’nden Avrupa’da top koşturacak özellikleri bulunan oyuncular konusunda İspanyol kulübüne öneriler sunduğu öğrenildi. Toshack’ın önerisiyle Real Sociedad Kulübü Başkanı Inaki Badiola’nın kulüp görevlilerini harekete geçirerek, bir süredir Serdar’ı izlettiği belirtildi. Badiola, Nihat Kahveci transferi nedeniyle siyah beyazlı kulüp ile aralarında iyi bir ilişki olduğunu ifade ederek, sürekli irtibat halinde oldukları Real Sociedad’ın eski teknik direktörü Toshack’ın görüşlerine önem verdiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü ile futbolcu transferinde ciddi ilişkiler kurmak istediklerini ifade eden İspanyol yöneticiler, Türkiye’de futbolcu potansiyelinin üst düzeyde olduğunu ileri sürerek Nihat Kahveci’nin İspanya’da ülkemiz adına önemli tanıtım yaptığını ifade ettiler. Real Sociedad Kulübü yöneticileri, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’ndan görüşme için randevu talep ettiklerini söylediler.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla