Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 12:22   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bermuda şeytan üçgeni!



Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın golcüleri, bu sezon ortaya koydukları performansla takımlarını adeta taşıyor. Bobo, Nobre ve Holosko'dan oluşan forvet hattı, rakip kalelere bıraktıkları gollerle takımlarının başarısında büyük pay sahibi oldu.
Nobre ve Bobo'nun yanı sıra Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Filip Holosko'nun takıma katılmasıyla forvet hattını daha da güçlendiren siyah-beyazlı takım, rakiplerin savunma oyuncularının endişe yaşamasına neden oluyor.
Sezon başından beri Bobo ile rakip savunmayı geçen Beşiktaş'ta, ligin ikinci yarısında ise Nobre ile Holosko sahne aldı.
Ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre'nin suskun kaldığı maçlarda Bobo, attığı gollerle Brezilya asıllı oyuncunun suskunluğuna ilaç olurken, Bobo'nun sakatlıklardan dolayı yokluğunda ise Nobre sahne aldı. Vestel Manisaspor'da attığı gollerle adından söz ettiren Holosko, siyah-beyazlı takıma da golcülüğünü taşıyarak, Beşiktaş'ın daha güçlü bir forvet hattına sahip olmasını sağladı.
LİGİN İLK YARISINDA BOBO
Beşiktaş'a geldiği günden beri ortaya koyduğu performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Bobo, bu sezon ilk yarıda, yine golcü özelliğini gösterdi. Genç oyuncu, Nobre'nin tek golde kaldığı ilk yarıda, takımı adına 8 kritik gol atarak Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında zirvede kalmasını sağladı.
BOBO DURDU, NOBRE AÇILDI
Ligin ikinci yarısında, sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Bobo'nun durduğu dönemde ise Nobre sahneye çıkarak, takımının zirve yarışını sürdürmesini sağladı. Sezonun ilk yarısında 1 golde kalan ve büyük eleştiri alan Nobre, geçen sezonki geleneğini bozmadı ve ikinci yarıda açıldı. Nobre, sezonun ikinci yarısında 7 gol atarak, sakatlığı nedeniyle son dönemde forma giymeyen Bobo'yu aratmadı.
HOLOSKO, NOBRE'YE UYDU
Devre arasında Burak, Koray ve 5 milyon Avro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Holosko da Nobre ile birlikte forma giydiği iki maçta rakip fileleri havalandırdı. Vestel Manisaspor'da 8 gol kaydeden Slovak oyuncu, siyah-beyazlı takımda attığı iki golle Nobre ve Bobo ile birlikte Beşiktaş'ın ne kadar tehlikeli bir forvet hattına sahip olduğunu gösterdi.
BU SEFER BOBO SAHNEYE ÇIKTI
İkinci yarının başından beri Nobre ile ayakta kalan ve iki maçta da Holosko'dan katkı alan Beşiktaş'ta, 25. haftada Gençlerbirliği ile yapılan karşılaşmada bu sefer Bobo sahne aldı. Nobre ve Holosko'nun boş geçtiği Ankara deplasmanında Bobo 90 artı 4'te attığı golle 24. haftada yakalanan liderlik keyfinin 25. hafta da sürmesini sağladı.
BOBO VE NOBRE SUSARKEN, BATUHAN ATTI
Beşiktaş'ın golcülerinin çok alternatifli olduğu ligin 3. haftasından itibaren ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın Gaziantepspor ile yaptığı karşılaşmada, Bobo ve Nobre'nin suskun kaldığı anda genç golcü Batuhan ortaya çıktı ve 90 artı 5'te attığı golle Beşiktaş forvetlerinin mutlaka sahne alabileceğini gösterdi.
NÖBET DEĞİŞİMİ GİBİ GOL ATIYORLAR
Beşiktaş, bu üç oyuncunun skorer oyunuyla rakip savunmalara korku saldı. Bobo atarken, Nobre sustu, Bobo yokken Nobre attı. Holosko'nun da gollerini yeni takımında sürdürmesiyle Beşiktaş, etkili bir forvet hattına sahip oldu.
Nobre ve Holosko'nun yanı sıra Kayserispor maçı öncesi sakatlanan ve 4 karşılaşmada forma giyemeyen Bobo'nun da artık hazır hale gelmesi Beşiktaş teknik heyetine ayrı bir güven veriyor. Bu arada, ligde Holosko'nun 10, Bobo'nun 9 ve Nobre'nin ise 8 golü bulunuyor. Genç oyuncu Batuhan ise şu ana dek 1 gol atabildi. Beşiktaş'ta Bobo, Nobre ve Holosko'dan oluşan forvet hattı, 39 golün 19'unu attı. Bu forvet hattı, Beşiktaş'ın gollerinin yüzde 48.7'sine imza atarak takımlarına katkı yaptı.

10.03.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla