Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 14:30   #2
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Türkiye'nin konuştuğu gol



Ankaragücü maçında degajdan 1 gol atıp, 1 de penaltı kurtararak Sivasspor'un galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Petkoviç, bugünkü idmanda basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Tüm Türkiye, Petkoviç'in golünü konuşuyor.

Click the image to open in full size.
Ligde Ankaragücü'nü mağlup ederek zirve mücadelesini sürdüren Sivasspor, ara vermeden Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Sahasında Ankaragücü'nü 3-2 yenerek zirvedeki yerini koruyan Sivasspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun'un yer almadığı idman, antrenör Esat Karaberberoğlu yönetiminde gerçekleşti. Sakatlıkları devam eden Yasir, Balili, Sedat ile Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giyen oyunculardan Muhammed Ali, Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Abdurrahman Dereli ve Murat Sözgelmez'in katılmadığı idmanda, futbolcular bir süre ısınma hareketleri yaptı.

Sakatlığı süren Sylla'nın takımdan ayrı olarak koşu yaptığı idmanda, antrenör Karaberberoğlu, futbolculara dar alanda pas çalışması yaptırdı.

Pas çalışmasına katılmayan Diallo, Sylla ve İlhan, salonda çalışmak üzere tesislere gitti. Kaleciler Petkoviç, Akın, Volkan ve Mehmet'in de yer aldığı pas çalışması sırasında, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Özellikle takım arkadaşlarına sık sık şaka yapan yeni transfer Sergio Oliveira, idmana neşe kattı.

-PETKOVİÇ İLGİ ODAĞI OLDU-

Ankaragücü maçında degajdan 1 gol atıp, 1 de penaltı kurtararak takımının galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Petkoviç, idmanda basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Futbol sahalarında ender görülen bir gole imza atan Petkoviç, pas çalışması sırasında topla şık hareketler yaptı. Pas çalışmasının ardından idman, yarı sahada 7'şerli çift kale maçla devam etti.
Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giyen Hayrettin, Petkoviç, İvan Cvetkov ve Sezer, çift kale maçta yer almadı. Bu oyuncular, masör İsmail Öztürk'ün koruduğu kalede penaltı atışı kullandı. Petkoviç'in kullandığı penaltı atışı direkten döndü.

Penaltı atışının ardından Cvetkov ile birlikte uzun mesafeli pas çalışması yapan Petkoviç'in neşeli olduğu gözlendi.
-TÜRKİYE PETKOVİÇ'İN GOLÜNÜ KONUŞUYOR-

Bu arada, Avustralyalı kalecinin Ankaragücü'ne degajdan attığı gol, ulusal ve yerel basında geniş bir şekilde yer aldı. Televizyonların spor programlarında ve haberlerinde ilk haber olarak verilen gol, futbolseverler tarafından ilgiyle izlendi. Petkoviç'in degajdan attığı gol, dün ve bugün spor kamuoyunun en çok konuştuğu konuların başında geldi.

Bazı gazeteler ''Petkoviç golle döndü, Petkoviç'ten kaleden kaleye gol'' .
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla